Quantcast

V. Skaisgirė ir A. Rožickas naujo projekto fotosesijoje spinduliavo elegancija

  • Teksto dydis:

TV3 eteryje greitai pasirodysiančio projekto „Didysis magijos šou“ vedėjų pora Vaida Skaisgirė ir Andrius Rožickas ir vėl susitiko – šįkart ne Kauno muzikiniame teatre, kur filmuojamas naujasis projektas, o fotostudijoje. Duetas įsiamžino specialioje magijos projekto fotosesijoje.

Akį traukiantį įvaizdį vedėjams kūrė TV3 projekto „Aš – stilistas!“ nugalėtojas, vienas iš premjeros „Vilnius gyvai“ komandos narių, stilistas Joringis Šatas.

Klasikiniu kostiumu vilkintis A. Rožickas ir žemę šluojančia, prabangia dizainerio Liutauro Salasevičaus suknele papuošta V. Skaisgirė atrodė puikiai.

„Fotosesijoje vedėjams buvo pasirinktas elegantiškas, ištaigingas, puošnus, nenuobodus stilius. Tokie vedėjai, beje, bus ir projekte – elegantiški ir pasitempę. Tačiau Vaidos įvaizdžiai kiekvienoje laidoje bus itin nenuspėjami. Pavyzdžiui, vienoje laidoje ji pasirodys su ištaiginga dizainerės Evos Mankus suknele, kitoje – su žaisminga „Waznme“ trumpa suknute, o dar kitoje – galbūt apsitempusi odines kelnes ir su odiniu švarkeliu“, – pasakoja vedėjų stiliumi „Didžiajame magijos šou“ besirūpinantis J. Šatas.

Kuriant „Didįjį magijos šou“ pluša didelė grožio profesionalų komanda: vedėjų ir komisijos narių įvaizdžiu rūpinasi minėtasis J. Šatas, projekto dalyvių išvaizda – stilistė Monika Ruzgutė. Joringiui ir Monikai talkina „Carolina make-up“ studijos Kaune vadovė, vizažo meistrė Sandra Svirčinskaitė su kolegėmis bei „Viki make-up“ vizažistė Viktorija Kundrotienė. Akivaizdu, žiūrovus projekte kerės ne tik įspūdingi magijos triukai, bet ir nepriekaištinga estetika.

„Didysis magijos šou“ šiuo metu yra pačiame kūrybinio proceso įkarštyje. Naujajame TV3 projekte dalyvauja šeši magijos meistrai iš Lietuvos bei užsienio.

Projekto iliuzionistai atstovauja skirtingoms magijos rūšims – mikromagijai, gatvės magijai, mentalizmui, scenos magijai. Kiekvienoje laidoje jie rodys įspūdingiausius savo triukus, kuriuos vertins kompetentinga komisija, Kauno muzikinio teatro salė, pilną žiūrovų iš visos Lietuvos, o projektui pasirodžius TV3 eteryje – ir televizijos žiūrovai.

Premjeroje – gausybė intriguojančių, magiškų pasirodymų. Vieni magai žavės protu nesuvokiamu rankų miklumu, kiti – charizma, treti – hipnotizuojančia iškalba, ketvirti – neįtikėtina drąsa. Projekte bus galima išvysti ne vieną itin pavojingą triuką.

Parodyti kuo įspūdingesnius triukus magus masins ne vienas dalykas, o vieni svarbiausių – lošimo automatų salonų „Tete-a-tete“ Casino įsteigtas įspūdingas piniginis prizas – 10 000 eurų bei, žinoma, garbingas didžiojo mago titulas.

Stebuklingas, nenuspėjamas ir įtraukiantis projektas „Didysis magijos šou“ – jau greitai



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių