Quantcast

V. Grikšaitė-Česnauskienė apie vaikų auklėjimą: mane girdi net kaimynai

  • Teksto dydis:

„Mis Lietuva 2002“ , futbolininko žmona, modelis. Tiek skirtingų titulų visuomenė šiandien priskiria Vaidai Grikšaitei – Česnauskienei. O kartais ji – tiesiog mama. Viešumoje dažnai matoma Vaida teigia, kad vaikų auginimas reikalauja daug  tėvų kantrybės.

„Aš vis dar turiu mokytis kantrybės... Mano vaikai tikrai aktyvūs. Vieną kartą pasakai – negirdi. Antrą kartą pasakai – negirdi. Trečią kartą pasakai garsiau – negirdi. Ketvirtą dar garsiau. Penktas kartas turbūt būna toks, kad mane girdi net kaimynai“, - nuoširdžiai juokiasi dviejų berniukų mama.

Pasak Vaidos, išmokti ramiai bendrauti su vaikais nėra paprasta. Kartais tam gali padėti labai įvairios žaidimų formos.  Pasitelkti stalo žaidimus ar imtis aktyvios veiklos kartu su vaikais yra puikūs būdai suartėti su savo atžalomis. „Futbolas pas mus šeimoje karaliauja visose veiklose. Kad ir šiandien ant žaidimo stalelio iš kukurūzų krakmolo mūsų Deividas tėtis iki 4 ryto darė futbolo aikštelę“, – šypsosi Vaida.

Šio šeštadieni BTV laidoje „Padėkime augti“ 10 val. Vaida susilauks klausimų ne tik apie vaikų auginimą ar modelio karjerą. Laidos kūrėjai pokalbiui su žinoma moterimi paruošė ir labai netikėtų temų. Llaidoje laukia daug patarimų tėvams, skubantiems savo vaikus sodinti ant puoduko. O negaluojantiems – sprendimai kaip kovoti su nevirškinimu ir žarnyno virusais.

Laidos vedėja Laura Imbrasienė žiūrovų prie ekranų laukia šeštadienį 10.00 val. per atsinaujinusią BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių