Quantcast

V. Baumila žada intriguojančių reportažų iš Amerikos

  • Teksto dydis:

TV3 eteryje šįvakar 21 val. – premjera. Nuo šiol antradienio vakarais įžymybių naujienų laida „VIP“ pasakos įdomiausias istorijas iš pramogų pasaulio, žinomų ar tiesiog laimingų žmonių gyvenimo. Improvizuotoje kiekvieną kartą vis kitoje studijoje laidos vedėjai akis į akį susitiks su tais, kurie nori ir gali pasidalinti savo išskirtine istorija. „VIP“ vedėjai – du nauji TV3 eterio veidai – Vaidas Baumila ir Eglė Kernagytė-Dambrauskė žada gerą pozityvių naujienų užtaisą.

„Buvo labai netikėta, šioks toks šokas. Gavus tokį pasiūlymą reikėjo susivokti, pagalvoti. Kaip tik norėjosi nuo rudens pradėti ieškotis naujos veiklos ir atsitiko taip, kad atsiradau čia. Viskas taip susidėliojo – dabar labai smagu, faina“, – pasakoja tapusi laidos vedėja Eglė Kernagytė-Dambrauskė.

Pasak jos, kiekvieną antradienį 21 val. TV3 žiūrovų laukia pozityvių žinių užtaisas: „Žmonės turi pradėti gauti daugiau pozityvios informacijos. Šiais laikais tiek daug intrigų, o juk taip norisi šypseną keliančių dalykų. Tikiuosi, žmonės žiūrės mūsų laidą ir šypsosis.“

E. Kernagytė-Dambrauskė tikina, kad naujienos apie įžymybes tikrai neprivalo būti pletkų lygio: „Tikiu, kad pramogines naujienas galima pateikti skoningai ir įdomiai. Man, kaip ir daugeliui, įdomu, kokios tendencijos vyrauja, kur madinga lankytis, kokia įdomia veikla užsiima žmonės. Aš pati nedarau jokių dalykų tam, kad apie mane parašytų. Manau, reikia stebinti darbais, protingais poelgiais, o ne išsišokimais. Apie tokius herojus, jų išskirtines istorijas ir kalbėsime.“

Įžymybių naujienų laidoje „VIP“ tapęs Eglės kolega V. Baumila prisipažįsta, kad pasiūlymas vesti laidą jam irgi buvo netikėtas: „Buvau susiorganizavęs kelionę į Ameriką, o čia Lietuvoje, pasirodo, laukė naujas iššūkis. Ir ką, taip sakant, „challenge accepted"! Žiūrėsim, kaip viskas pavyks.“

„Paaukojau Ameriką dėl laidos? Oi ne, aš suderinsiu viską. Pačią laidą nusivešiu į Ameriką“, – intriguoja šypsodamasis V. Baumila, užsimindamas, jog viešės Kalifornijoje.

Ten žinomas vyras žada apsilankyti įdomiose vietose ir renginiuose, kur galima sutikti ne vieną žymų žmogų. „Būsiu tarsi specialusis „VIP“ reporteris Amerikoje“, – žada TV3 premjeros vedėjas.

„Jei atsibodo bėdavonės ir verksmai, visokiausi nusiskundimai, turiu gerų naujienų – yra daug grožio, šypsenų aplink. Šia laida mes norime atnešti teigiamų emocijų iš talentingų žmonių gyvenimo, parodyti žiūrovams, kad galima daryti tai, apie ką seniai svajoji. Yra žmonių, kurie ryžtasi mesti savo kasdienybę ir dėl svajonės ima daryti tai, ko tikrai nori, – pradeda gyventi laimingai. Tikiuosi, kad pasakodami tokias istorijas suteiksim žiūrovams įkvėpimo ir, aišku, patys semsimės įkvėpimo iš pašnekovų“, – pasakoja Vaidas.

Tik gerų žinių ir pozityvios nuotaikos laidoje jau šį, antradienio, vakarą 21 val. į „VIP“ svečio kėdę sės šokėja Eglė Straleckaitė, vos prieš kelias dienas grįžusi iš kelionės po JAV. 


Šiame straipsnyje: vaidas baumilaTV3televizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių