Quantcast

V. Baumila: Vienoje dainuodavome šią dainą norėdami pailsėti nuo „Eurovizijos“

  • Teksto dydis:

Vos prieš parą, iš Vienoje vykusios "Eurovizijos" sugrįžęs Vaidas Baumila pristato dainą „Ką sugebame geriausiai” ir vaizdo klipą, kurį spėjo nufilmuoti prieš pat išvykstant atstovauti Lietuvai.

Dainos vaizdo klipas buvo filmuojamas išvykimo į Vieną išvakarėse. „Jau tuomet turėjau problemų su balsu ir svarsčiau, galbūt verta atidėti įrašus, tačiau daina buvo verta to”, – teigia Vaidas. – „Labai džiaugiuosi pažintimi su dainos kompozitoriais – Domu Strupinsku ir Pauliumi Kilbausku. Tai du genijai, kurie dar nesugadinti pop muzikos stereotipų. Neveltui šie du vyrukai parašė muzikinius takelius tokiems lietuviškiems filmams, kaip „Lošėjas” ir „Redirected”.
 
„Manau, kad ši daina savyje turi didžiulį energijos užtaisą” – šypsosi Vaidas. – „Kai pirmą kartą ją išgirdome  įrašų studijoje – tuo metu net nesuabejojome, jog ji taps vasaros hitu. Būdami Vienoje dainuodavom šitą dainą, kai jausdavomės pavargę nuo kasdien girdimų tų pačių Eurovizijos dainų.”
 
Šį kartą nusprendėme nefilmuoti siužetinio klipo, tiesiog norėjosi surinkti savo grupę ir padaryti tūsą ant scenos”, – teigia Vaidas.

Norėdamas tinkamai atskleisti dainos charakterį, Vaidas į kompaniją pasikvietė net 12 muzikantų.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių