Quantcast

V. Bareikis apie žodžio netesėjusią K. Juodzevičiūtę: ja nusivyliau

  • Teksto dydis:

Sekmadienį nugriaudėjusioje „Finalo ketverto“ premjeroje nebuvo išvengta ir konfliktų. 19-metė Kotryna Juodzevičiūtė pasidavė projekto vedėjų Manto Stonkaus ir Rolando Mackevičiaus raginimams ir neištesėjo teisėjui Vidui Bareikiui duoto žodžio.

Į „Finalo ketverto“ sceną užlipusi K. Juodzevičiūtė nepaliko abejingų. Galingas merginos pasirodymas sužavėjo ne tik žiūrovus, bet ir teisėjus. Vis dėlto, prieš balsuodamas V. Bareikis merginai paskelbė ultimatumą. Teisėjo „taip“ Kotryna galėjo gauti tik pažadėjusi į dvikovą kviesti Gabrielių Vagelį, su kuriuo atlikėja jau yra išleidusi bendrą kūrinį.

„Kotrynai netikėtumą ir provokaciją pasiūliau sąmoningai. „Finalo ketvertas“ tuo ir ypatingas, kad čia neįmanoma kažko nuspėti, kiekviena laida – pilna staigmenų. Norėjau ją šiek tiek patikrinti, pažiūrėti, kokios jos vertybės. Tikiu, kad atlikėjas – tai ne tik geras balsas, bet, svarbiausia, – žmogus. Man buvo labai įdomu, kaip ji išsisuks iš sudėtingos situacijos, kai reikia rinktis tarp Gabrieliaus, su kuriuo jie jau yra išleidę bendrą kūrinį, ir žodžio, kurį davė man“, – atskleidė V. Bareikis.

„Kotryna pasirinko draugystę, o ne žodžio tesėjimą ir šioje situacijoje paliko mane ant ledo. Vienaip ar kitaip, jos pasirodymas buvo fantastiškas, ji verta muzikinio sosto – tik geriausius mes tikriname dar stipriau, iš jų daugiau reikalaujame. Kotryna nusivyliau, man žodis – svarbiausias dalykas. Iš kitos pusės – manau, kad ir jai šis pasirinkimas nebuvo lengvas. Kiekvienas į sceną lipantis atlikėjas gali tikėtis iš mūsų, teisėjų, tokių patikrinimų ir ultimatumų. Mes nerenkame gražiausio balso ar techniškiausio vokalisto. Mums įdomi ir pati asmenybė“, – teigė daugybės hitų kūrėjas.

„Neištesėjau žodžio Vidui ne norėdama parodyti principus, bet paprasčiausiai ieškodama naujo iššūkio. Puikiai žinau, ko galima tikėtis iš Gabrieliaus, o Silvija man buvo neatrasta teritorija, kurią labai norėjau užkariauti. Žiūrovai pasakė savo sprendimą ir jiems esu už tai be galo dėkinga. Noriu, kad mane kitą sekmadienį iškviestų į dvikovą ir galėčiau dar kartą įrodyti, kad šio sosto esu verta“, – teigė sostą užėmusi K. Juodzevičiūtė.

„Finalo ketvertas“ – muzikinis projektas, kurio kiekviena laida – lyg finalas. Keturi pergalės verti vokalistai ir pretendentai, norintys iš jų atimti vietą „Finalo ketverte“. Trys teisėjų V. Bareikio, Egidijaus Dragūno-SEL ir Martyno Tylos „taip“ gali suteikti šansą pretendentui kviesti į dvikovą vieną „Finalo ketverto“ narių. Dvikovos baigtį tiesioginiu balsavimu visuomet nulemia televizijos žiūrovai. „Finalo ketvertas“ – sekmadieniais 19  val. per LNK televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aiva

Aiva portretas
Seni katinai su kvailom manipuliacijom

Koste

Koste portretas
Tas Bareikis primeta dideli dainininka ar zinova o realiai jis pusvalanduko, marozu dainos atlikejas, joks zvaigzde.

Janina

Janina  portretas
Kokią teisę jis turi kelti kažkokias sąlygas?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių