Quantcast

A. Užkalnis: jei neskiepijate vaikų jus reikia kalinti, o vaikus atimti visam laikui

  • Teksto dydis:

Lietuvoje kilus tymų protrūkiui ir vis aktyviau ieškant,  kas dėl daugėjančių sergančiųjų yra kaltas, apie skiepus nuo tymų pasisakė ir žurnalistas, visuomenės veikėjas Andrius Užkalnis.

Žinomas vyras socialiniame tinkle „Facebook“ trečiadienio rytą rėžė: „Neskiepijantys vaikų yra žmonijos brokas ir juos reikia teisti ir bausti. Jeigu neskiepijate vaikų, jus reikia gaudyti, teisti, kalinti, o vaikus atimti iš jūsų visam laikui, teismo sprendimu.“

Anot A. Užkalnio, kalbant apie skiepus nuo tymų nėra dviejų nuomonių ir nėra galimybės apsispręsti. Vyras įsitikinęs, kad „vaikų neskiepyti nėra teisėtas pasirinkimas, lygiai kaip nėra pasirinkimas kankinti gyvūnus, naudoti galūnių amputavimą kaip bausmės priemonę, represuoti žmones uždarymais į baudžiamojo tipo psichiatrinę ligoninę ir ten vaistų pagalba paversti žmogų daržove, nėra teisėtas pasirinkimas steigti mirties stovyklas, kur žmonės naikinami dujų kamerose, nėra teisėtas pasirinkimas elektros šoku ir dirbtine insulino koma bandyti gydyti homoseksualus, kad jie atvirstų į normalius, kaip buvo daroma XX amžiuje. Nėra teisėtas pasirinkimas kunigui tvirkinti vaikus klebonijos patalpose. Štai: jei jūs neskiepijate vaikų, jūs tiek pat kalti, kaip ir vaikų tvirkintojai.“

Tai, kad skiepų priešininkai degs pragare, yra tiesiog fakto konstatavimas. Nieko asmeniško ar pikto. Skiepai yra mums. Pragaras yra jums.

Vyras tikina, kad žmonės, kurie neskiepija vaikų, degs pragare, tad siūlo pasikalbėti ramiai ir be pykčio. „Tai, kad skiepų priešininkai degs pragare, yra tiesiog fakto konstatavimas. Nieko asmeniško ar pikto. Skiepai yra mums. Pragaras yra jums“, – A. Užkalnis tikina, kad pats žodis „antivakseriai“ yra ydingas. Anot jo, šis žodis neparodo neskiepijimo kaip problemos. 

„Skiepų priešininkai tokie ir norėtų atrodyti: truputį lyg hipiai, truputį alternatyvininkai, truputį veganai, tokie cingu-lingu. „Maždaug gydom vėžį liepžiedžių nuoviru, toks mūsų tikėjimas.“ Vaikų neskiepyti? Čia kaip muziką nuo vinilo klausyt. Kas yra „antivakseriai“? Gal tie, kas vaksu neblizgina batų? Arba nevaškuoja grindų? Jie norėtų, kad juos priimtų, kaip bezabydnus neformalus, tuo tarpu kai jie yra nusikaltėliai. Jie yra šėtono tarnai“, – vaizdingų epitetų negaili visuomenės veikėjas. A. Užkalnis sako, kad skiepų priešininkai nėra naujas fenomenas, mat kvailų žmonių, kurie yra nusiteikę prieš mokslą, buvo visais laikais. Rašytojas pateikė ir kelis pavyzdžius: kai iš Amerikos į Europą atvežė bulves ir pomidorus, buvo kvailių, kurie su šiais augalais kovojo. Kodėl? Nes tai yra sąmokslas prieš kopūstus.  Kai Europoje statė geležinkelius, prieš juos kovojo kvailiai, rėkavę, kad karvės nebeduos pieno, kai šalia ganyklų važiuos traukiniai. Buvo ir yra, kas netikėjo antibiotikais ir mikrobais bei vitaminais, Afrikoje netikėjo AIDS ir sakė, kad čia baltųjų sąmokslo dalis. Paskui buvo kvailiai, kurių yra ir dabar, kaukę ir bliovę apie genų modifikavimo pavojus, nes jeigu sojos pupelės yra atsparesnės kenkėjams, tai nuo jų valgymo vaiko pilvuke apsigyvena velnias, o toks vaikutis užaugęs nužudo tėvus ir būna zombis.

Anot vyro, yra antimokslinių dalykų, kurie apskritai yra tiek populiarūs, kad žmonės juos priima, kaip mokslinius. Pavyzdžiui, skonio stipriklis, MSG, arba E621 – legalus daug dešimtmečių visose civilizuotose šalyse, nėra nė vieno mokslinio tyrimo, patvirtinančio bobučių pasakas apie kinų restorano sindromą ir kitus jam priskiriamus kenkimus, bet kas iš to. Jis gi turi kodą su E raide, reiškia, nuodas.

„Mokslinio tyrimo, o ne savamokslių biologijos krešulių, kurie namų sąlygom padarė studiją ir nustatė: „kasdien šuniuką šėrėm MSG, ir jis po 12 metų numiro, manau, tuo viskas įrodyta“. Skonio stipriklis, naudojamas nesveikais kiekiais, yra tiek pat pavojingas, kiek nesveikais kiekiais vartojama druska, cukrus, medus, mielės ar vitaminas C. Visi skiepų pavojai yra įrodyti lygiai tokių pačių savamokslių arba falsifikuotų tyrimų, kuriuos skelbė bepročiai ir atsilupėliai“, – rašo vyras ir prideda, kad dėl visko yra kalta ir „mafija“. O, kad tai yra medikų ir daktarų mafija, tai dar baisiau.

„Tie patys žmonės tačiau noriai tiki kiekvienu antimoksliniu š**u, kuris tik plaukioja paviršiumi: horoskopais, būrėjais, homeopatija, kinų zodiaku ir beždžionės metais. Filipinų chirurgais be peilio. Arba jeigu išlenda koks nors etnokosmologas ir pasako apie tai, kad lietuviams genetiškai ir kultūriškai kenkia apelsinai, ir jie tiki (šitą dalyką esu girdėjęs savom ausim). Skiepais netiki, bet kad apelsinas yra priešiškas mūsų pagoniškiems genams – tiki. Nes skamba prasmingai: pagoniški genai“, – teigia vyras. Anot jo, šie žmonės visąlaik prisimins, kad senais laikais, kai nebuvo chemijos ir skiepų, ir ligų tokių nebuvo – yra daugybė žmonių, kurie yra tikri, kad onkologiniai susirgimai, širdies ir kraujagyslių ligos ir kiti susirgimai atsirado maždaug XX amžiaus pradžioje, kai įsisiautėjo farmacininkų ir daktarų mafija. Autistų, psichinių ligonių ir išsėtinės sklerozės, pagal juos, irgi anksčiau nebuvo. Jų paklausus, kodėl tais pagonių laikais žmonės gyveno iki 30 metų ir kodėl išgyvendavo tik pusė gimusių kūdikių, jie neturi ką sakyti ir isteriškai siūlo „eiti pasiskaityti knygų“.

Kaip funkcionuoja antiskiepininkų ratas? Anot A. Užkalnio, jie turi savo veikimo mechanizmą. „Kadangi normalūs žmonės iš jų juokiasi ir juos smerkia, nes skiepų priešininkai kelia grėsmę ne tik sau, bet savo vaikams ir aplinkiniams, antiskiepininkai pradeda leisti laiką su panašiais į save – antiskiepininkais. Jiems yra forumai, grupės, bendravimo ratas. Čia viskas, ką jie girdi, yra jų beprotybės validacija: jie jau nebe bepročiai, o normalūs, nes aplink juos yra TIK tokie patys bepročiai, – žinomas vyras pabrėžia, kad šiems žmonėms tada tampa patogu gyventi. – Kuo daugiau jie bendrauja savo rate, tuo maloniau nuo to, kad jie yra tiesą atradę išrinktieji. Jie vieni kitiems rodo į burbulo išorę, į tuos likusius 99 proc. nenormalių ir nežinančių, ir džiaugiasi ištrūkę iš ten. Jie vieni kitiems pasakoja, kaip likęs pasaulis jų bijo ir vengia, nes likęs pasaulis arba yra užpudrintom smegenim, arba bijo tiesos.“ 

Rašytojas klausia, ar tai nieko neprimena. Ir pats pradeda vardyti: „Taip, tie patys kreidutininkai, vaikmušiai, vaikų grobimo akropoliuose paslapčių specialistai, chemtreilų žinotojai, Klonio gatvė, violetinis patvorys. Ir dažniausiai ten yra net tie patys žmonės: tie patys žmonės tiki ir propaguoja po kelis dalykus.“ 

Anot A. Užkalnio, sąmokslo burbulai sutraukia būtent tokio tipo personažus: visur ieškančius sąmokslo prieš juos, slapta trokštančius, kad juos persekiotų, norinčius žinoti tik elitui, siauram ratui, prieinamą tiesą, prisipildančiais svarbos, kad jie yra iš išrinktųjų elito. „O taip, jie tokie išrinktieji, kad likęs pasaulis ir galinga mafija jų bijo ir todėl iš jų šaiposi ir nori juos sugniuždyti. Užčiaupti burną. Bet jie nepasiduos, kaip tie, kurie vis dar tiki tetute Neringa ir sąmokslu prieš Paksą (nes jei nustos tikėti, turės grįžti į normalų pasaulį, o ten jiems per baisu). Šiaip jie, skiepų priešininkai, būtų normalūs ligoniai, kurie gali sau kliedėti, kaip kreidutininkai ir kiti acto garintojai, kol netrukdo kitiems. Bet kadangi jų liga kelia grėsmę vaikams, kuriuos visuomenė gina (kaip gina, pavyzdžiui, nuo vaikmušių), tai prieš juos turi būti imamasi priemonių. Atsisakai skiepyti vaikus, tai atima vaikus ir tave sterilizuoja, kad daugiau nesidaugintum. Tu pavojingas sau ir aplinkai. Bandai dar paveikti vaikų skiepijimą, savų ar svetimų – tau teismas, nuosprendis ir kalėjimas“, – A. Užkalnis sako, kad už antiskiepų ideologijos propagandą reikia bausti, kaip už alkoholio, narkotikų ir smurto propagandą. Pirmiausiai teismas, tuomet nuosprendis, o vėliau ir kalėjimas.

Vyras tiki, kad jei sugebėsime susitvarkyti su skiepų priešininkais, tai sužinosime, ar esame civilizuota šalis, ar visgi trečiasis pasaulis, kurį valdo raganos ir horoskopai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asta

Asta portretas
Nekeltų erzelio,nerašytų nesąmonių,nebūtų "ZINOMAS IR GARSUS"

...

... portretas
Kiauliuk, kada razumėlį praradai?..

Trampas

Trampas portretas
Ligonis! Ji pati skiepyti reik nuo pasiutlyges!
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių