Quantcast

Turą tęsianti „Lemon Joy“: kiekvienas koncertas – savaip geriausias

  • Teksto dydis:

„Tai turėjo būti paskutinis turo koncertas, tačiau jūsų dėka turas dar tik įpusėjo“, – taip po savaitgalį vykusio koncerto Šiauliuose gerbėjams dėkojo grupės „Lemon Joy“ muzikantai.

Vasario 15 dieną Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ turą „Willkommen“ pradėjusi grupė „Lemon Joy“ jau sugrojo penkis anšlaginius koncertus – keturis, kurie buvo numatyti pradiniame šio turo kalendoriuje, ir vieną papildomą Kaune.

Pasak „Lemon Joy“ lyderio Igorio Kofo, „visi koncertai buvo skirtingi, bet kiekvienas – savaip geriausias“. Susidomėjimas jais buvo toks didelis, kad teko paskelbti penkis papildomus pasirodymus balandžio mėnesį.

Balandžio pradžioje muzikantai sugrįš koncertuoti į Kauno „Renginių oazę“, kurioje tai bus jau trečiasis šio turo pasirodymas, Šiaulių koncertų salę „Saulė“ ir Klaipėdos koncertų salę. Grupė taip pat surengs du naujai paskelbtus koncertus – balandžio 13 d. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, o balandžio 22 d. turą pabaigs grandioziniu koncertu Panevėžio „Cido“ arenoje.

Koncertuose „Lemon Joy“ atlieka beveik dviejų valandų trukmės programą, sudarytą iš didžiausių grupės hitų ir mylimiausių naujojo albumo „Willkommen“ kūrinių.

Septintasis studijinis „Lemon Joy“ albumas „Willkommen“ pasirodė praėjusių metų pabaigoje. Jį pristatė radijo singlai „Be atšvaitų“ ir „Willkommen“. Sausio mėnesį vykusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose daina „Be atšvaitų“ buvo pripažinta klausomiausia portalo „Pakartot“ metų daina. Tuo tarpu naujausias grupės singlas „Willkommen“ šiuo metu karaliauja radijo stočių „Lietus“, „Laluna“ Klaipėdoje ir „FM99“ Alytuje topų pirmosiose vietose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių