Quantcast

Tris vaikus auginanti žinoma aktorė N. Varnelytė: nesu tobula mama

  • Teksto dydis:

„Dažnai kaip mama pasielgiu ydingai. Mokau vaikus kartodama tuos pačius dalykus po kelis kartus... Noriu pasakyti, kad nesu tobula mama“, – sako žinoma teatro ir kino aktorė, parodijų meistrė Neringa Varnelytė, kartu su vyru Algirdu Dainavičiumi auginanti dvi dukras Jorę ir Vaigą bei jaunėlį sūnų Žygimantą.

Niekur toli nuo mamos vaidmens garsiai aktorei nepavyksta pabėgti ne tik realiame, bet ir aktoriniame gyvenime – neseniai Neringa prisijungė prie naujo komiško serialo „Monikai reikia meilės“ komandos, kuriame įkūnija pagrindinę serialo heroję vaidinančios Skaistės Vievesės mamą.

„Nors nesu tobula mama, bet taip kontroliuoti savo vaikų asmeninio gyvenimo kaip tą daro Sofija tikrai nenorėčiau. Tai jau kraštutinumas“, – šypsosi N. Varnelytę, pasakodama apie savo įkūnijamą personažą. Puikiai teatro ir kino mylėtojams pažįstama aktorė neslepia – ankščiau ji turėjo kategorišką nuomonę apie televizijos serialus, todėl jos gerbėjai vargiai galėjo ją ten išvysti. Kas pasikeitė, kad nuo šiol žiūrovai ją turės galimybė pamatyti beveik kasdieną? „Vieną dieną tiesiog pajaučiau, kad norėčiau vaidinti seriale. Ir serialas pats mane susirado“, – juokiasi Neringa.

Žinoma moteris neslepia – ją neįtikėtinai nustebino pirmoji serialo filmavimo pamaina. Pasak aktorės, atmosfera aikštelėje buvo tokia gera, jog pojūtis būnant ten kartu su visais puikiai aktoriais ir visa kūrybine komanda buvo toks tarsi tai būtų ne pirmoji, o šimtoji pamaina. „Visi tokie susiklausę, susidirbę kartu. Kaip atsisakyti tokio aktorinio malonumo, kai dar už tai ir pinigus moka.“, – juokiasi Neringa Varnelytė.

DMN montažas

„Su Sofijos personažu dar tik po truputį susipažįstu. Kol kas tai jautri būtybė – pareiginga žmona, atsidavusi mama, perdėm besirūpinanti savo dukros ateitimi. Ką scenaristai ateityje iškrės, nežinau, bet tikiu, kad potencialą ši moteris turi“, – paslaptingai šypsosi aktorė. Pasak N. Varnelytės, jai kaip ir kitiems aktoriams patinka gerai išrašyti vaidmenys, turintys daug spalvų, įvairialypiai, besikeičiantys. Tada, kaip pati aktorė sako, ir atsiranda visas smagumas, nes vaidinant skirtingus charakterius visai kitaip pajauti savo profesines galimybes ir gali nustebinti net pats save.

Paklausta, apie ką naujasis serialas „Monikai reikia meilės“ žinoma moteris nepasimeta – „Apie mus. Juk gerai kartais į save pažvelgti iš šalies, pasijuokti iš savo kvailysčių ir sau atleisti. Būtent todėl, mano nuomone, serialas ir sulaukia tokio plataus žiūrovų dėmesio“.

Gero juoko užtaisas su garsiausiais šalies aktoriais: Ramūnu Šimukausku, Džiugu Siaurusaičiu, Josif Baliukevič, Zigmantu Baranausku, Gintare Latvėnaite, Dainiumi Kazlausku, Mantu Vaitiekūnu, Oneida Kunsunga-Vildžiūniene ir daugybe kitų, seriale „Monikai reikia meilės“ nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AnI

AnI portretas
Nemanau ,kad yra tobulu zmoniu.Juk mus jau 70-80mecius tikrai neaugino tobulos mamosNeturejo nei literaturos ,nei ziniu..Bet uzaugome ne blogesni kaip dabartiniai 20 meciai ar ...?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių