Quantcast

Per tris savaites po gimdymo O. Šklėriūtė susigrąžino formas

  • Teksto dydis:

Buvusios grupės „Kitokios“ narė Oksana Šklėriūtė dabar visą dėmesį skiria naujagimei Gabijai. Mažoji naktimis verkia, o mama ją sūpuoja ir čiūčiuoja, miegodama vos po valandą ar dvi per naktį.

„Šiandien turbūt 21 para, kai normaliai nemiegojau. Dar ir taip džiaugiuosi, kad paakiai nenukritę, plaukai nenuslinkę“, – šio pirmadienio vakarą 19.30  populiariojoje LNK laidoje KK2 pasakos Oksana.

Mažoji Gabija pridarė daug baimės jaunai mamai prieš pat gimdymą. Oksana taip laukė savo mažylės, o tuo tarpu jai patiko gyventi pilvelyje. Šklėriūtė naktimis miegodavo atsisėdusi, o mažoji stuksendavo į mamos pilvelį savo kojytėmis iš vidaus. Oksana Šklėriūtė šitaip nemiegodama visiškai labai sublogo. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Mama iš ligoninės grįžo jau numetusi net dvylika kilogramų! Liko atsikratyti keturiais kilogramais ir vėl Oksanos formos bus kaip iki gimdymo.

„Pasisvėriau dieną prieš ligoninę, buvo plius 16 kilogramų. O po ligoninės buvo minus dešimt, dar po  dienos – minus du, o dabar liko tik 4,5 kilogramo“, – tirpstančius kilogramus per KK2 skaičiuos Oksana.

Po gimdymo iškentėjusi vos tris savaites Oksana laukia nesulaukia, kada galės pasirodyti ne tik gatvėje, bet ir ant scenos. Tiktai viena problema – į kurią grupę moteris grįš. Iki gimdymo ji priklausė grupei „Kitokios“, atskilusiai nuo grupės „Kitokios“. Kol Oksana gimdė, nuo „Kitokių“ atskilusios „Kitokios“ virto „Sirenom“. Todėl Oksana juokaudama sako, kad jai reikia pasivadinti „Kitokia sirena“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių