Quantcast

Tėvu tapsiantis G. Clooney nebevažinės į karo zonas

  • Teksto dydis:

Holivudo žvaigždė George'as Clooney (Džordžas Klunis) ketvirtadienį sakė, kad dabar, kai jo žmona laukiasi dvynių, jis nebesilankys „karštuosiuose“ pasaulio taškuose.

Aktorius, kuris dalyvauja kampanijose prieš karą ir badą Afrikoje, prancūzų žurnalui „Paris Match“ sakė, kad „nebevyks“ į konfliktų draskomus Pietų Sudaną ir Kongo Demokratinę Respubliką.

G.Clooney sakė, kad kartu su žmona, Libane gimusia Amal Clooney (Amal Kluni), virtinės garsių žmogaus teisių bylų advokate, „nusprendė būti daug atsakingesni ir vengti pavojaus“.

Aktorius, kurio žodžius žurnalas citavo išverstus iš anglų kalbos, sakė, kad žmona nebedirbs Irake „ar vietose, kur nėra pageidaujama“.

Paklaustas apie didžiulę atsakomybę susilaukti vaikų, G.Clooney, kuriam bus 56-eri, kai jis taps tėvu, sureagavo: „Kaipgi nejausi nerimo?“

Anksčiau jis prancūzų televizijai sakė, kad jiedu su žmona „tikrai labai džiaugiasi ir tikrai jaudinasi“.

„Tai bus nuotykis. Mes tarsi priėmėme visa tai išskėstomis rankomis“, – pridūrė jis.

Pora šią savaitę paskelbė, kad vasarą jai turi gimti dvyniai, o ketvirtadienį aktorius sakė, kad jiedu su žmona nenori iš anksto žinoti jų lyties.

G.Clooney pajuokavo, jog spauda trejus metus kartojo, kad Amal laukiasi, „bet šį kartą tai tiesa“.

Jis taip pat įsitraukė į ginčą dėl režisieriaus Romano Polanski (Romano Polanskio), spaudžiamo nedalyvauti penktadienį įvyksiančioje „Cezarių“ – „prancūziškųjų „Oskarų“ – įteikimo ceremonijoje. Amerikietis aktorius sakė, kad jam kelia nerimą faktas, jog prieštaringai vertinamas režisierius tebėra persekiojamas dėl 40 metų senumo lytinių santykių su nepilnamete bylos.

G.Clooney, kuriam per ceremoniją Paryžiuje bus įteiktas garbės „Cezaris“, sakė, jog taip pat laikas 83 metų R.Polanski „padaryti galą“ šiai sagai.

Anksčiau šį mėnesį R.Polanski advokatai pradėjo teisinius veiksmus, kad jam būtų leista sugrįžti į Jungtines Valstijas.

Filmų „Kinų kvartalas“ (Chinatown) ir „Rozmari kūdikis“ (Rosemary's Baby) kūrėjas iš JAV pabėgo 1978 metais, išsigandęs, kad teisėjas nebesilaikys susitarimo, pagal kurį jis kalėjime praleido 42 dienas.

Jo auka Samantha Geimer (Samanta Geimer), kuriai to incidento Jacko Nicholsono (Džeko Nikolsono) namuose Holivude metu buvo 13 metų, anksčiau kreipėsi į JAV pareigūnus ragindama nutraukti bylą ir sakė, kad nori savo gyvenime judėti į priekį.


Šiame straipsnyje: Georgeas Clooney

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių