Quantcast

E. Dragūno ir D. Montvydo naujoje dainoje – užuominos apie jų nusikaltimą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą vaizdo įrašų dalijimosi platformoje „YouTube“ dainininkas Donatas Montvydas (Donny Montell) pristatė ilgai lauktą dainą „Nieko verta“. 

 

Ją atlikėjas įrašė kartu su grupės SEL lyderiu Egidijumi Dragūnu.

Iki šios dainos oficialaus pasirodymo, atlikėjai pažėrė nemažai intrigų. Du garsūs atlikėjai atvėrė įrašų studijos duris ir parodė, kaip vyksta dainos įrašymo procesas bei šmaikščiai pasakojo, apie ką yra naujasis kūrinys.

„Pasakyk kamerai ir žmonėms apie ką ši daina?“, – E. Dragūną kompromitavo linksmai nusiteikęs D. Montvydas. SEL lyderis nedvejodamas su juoko ir ironijos doze atsakė į klausimą: „Apie ką, apie tavo žmoną, apie ką. Aš nesuprantu, kaip tu kuri tokias dainas, turėdamas du vaikus ir žmoną“.

„Šitą dainą sukūriau apie tavo buvusius santykius“, – SEL lyderiui šmaikštaudamas atsikirto Donatas. „Ačiū. Visi mes darome klaidų“, –juokdamasis scenos partneriui atsakė E. Dragūnas.

Šiandien garsūs vyrai ne tik pristatė dainą, bet ir atskleidė daugiau detalių, kam ji skirta ir ar ją išgirsime nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„Kai šią dainą parašiau, buvo kilusi mintis išleisti su Švedijos muzikos kompanija, su kuria dirbu. Dėl užsitęsusių dalykų viduje kilo mintis išleisti Lietuvoje, su lietuvišku tekstu. Kadangi ji turi aiškią emociją ir charakterį, kilo mintis – gal duetas? Vėliau kilo mintis, galbūt tai Egis? Kai nusiuntėme jam pasiklausyti demo versiją, jam labai patiko. Tai viskas taip ir gavosi“, – apie dainos atsiradimą pasakoja D. Montvydas.

E. Dragūnas, paklaustas apie galimą kūrinio sėkmę, nenorėjo prognozuoti, ar naujoji daina taps kūriniu numeris vienas.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo apie santykius, apie išdavystę, apie materialumą, kuris dabar pasidarė labai svarbus santykiuose, ieškant savo žmogaus. Yra paslėpta ir kita mintis – nusikaltimas. Mano ir Egio nusikaltimas.

„Tai buvo įdomus pabandymas. Tegul žmonės nusprendžia, ne man tai reikėtų spręsti“, – sakė SEL lyderis.

Paklausti apie dainos reikšmę bei kam ji skirta, garsūs dainininkai iš pradžių nusijuokė, tačiau vėliau Donatas paaiškino jos prasmę.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo apie santykius, apie išdavystę, apie materialumą, kuris dabar pasidarė labai svarbus santykiuose, ieškant savo žmogaus. Yra paslėpta ir kita mintis – nusikaltimas. Mano ir Egio nusikaltimas. Koks nusikaltimas? Čia galima daug interpretuoti, tačiau mes dainuojame apie moteris, kurioms ateina atpildo metas. Aišku, taip pat gali būti ir su vyrais“, – su užuolankomis paaiškino garsus dainininkas.

Prie naujojo kūrinio „Nieko verta“ dirbo didelė profesionalų komanda, kartu su garsiais dainininkais prie dainos žodžių kūrybos prisidėjo ir dainų autorius Justas Mamontovas, o baigiamieji darbai buvo atlikti net už Atlanto, rašoma pranešime spaudai.

 

 

Beje, didelį ažiotažą pramogų pasaulyje sukėlė ir D. Montvydo bei E. Dragūno ketinimas dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, tačiau Egidijus šioje istorijoje padėjo tašką.

„Buvo graudu žiūrėti į aplinkinius, kurie vos ne iš karto norėjo atsiimti savo paraiškas dalyvauti. Tegul dalyvauja savo „Eurovizijoje“, tegul kovoja. Anksti dar mums „Eurovizija“, nes Kaune nėra viešbučio pastatyta“, – nusijuokė Egidijus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

OMG

OMG portretas
Okur cia yra daina? Kazkoks pakalbejimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių