Quantcast

Susirgusį M. Marijoną Panevėžyje pakeitė S. Prūsaitis

  • Teksto dydis:

Kovo 11 d. tradiciniame „Laisvės pavasario“ festivalio uždaryme Panevėžyje turėjo pasirodyti Marijonas Mikutavičius. Renginys – miesto savivaldybės dovana miestiečiams, bilietai į koncertą „Cido“ arenoje buvo nemokami ir išgraibstyti per akimirksnį. Tačiau visus planus sujaukė netikėtai užklupusi kvėpavimo takų liga, dėl kurios M.Mikutavičius koncertuoti nebegalėjo.

Susirgusiam kolegai į pagalbą atskubėjo Saulius Prūsaitis su grupe, kurio šou „39“ ir išvydo pilnutėlė „Cido“ arena.

„Kaip tokiais atvejais ir būna, teko viską spręsti žaibiškai: perstumdyti savo planus, per rekordinį laiką sušaukti grupę ir vykti į Panevėžį. Manau, man susirgus, Marijonas padarytų tą patį“, – sakė S. Prūsaitis.

Publika apie pasikeitimą internete buvo informuota koncerto rytą, o renginio pradžioje scenoje pasirodęs pranešėjas dar kartą paaiškino situaciją, palinkėjo Marijonui sveikatos bei pristatė S. Prūsaitį, kurį žmonės pasitiko ovacijomis.

„Mariau, laikysis, mylim“, – išbėgęs į sceną ir paprašęs publikos skanduoti Marijono vardą, linkėjimus kolegai perdavė S. Prūsaitis ir pradėjo savo linksmiausią šou, kuris lengvai pakėlė areną ant kojų.

Panevėžiečiai Nepriklausomybės atkūrimo dieną minėjo garsiai ir energingai. S.Prūsaičio hitai: „39“, „Tu nemoki“, „Norim šokti“, „Vasara 3016“, „Atleisk, tavęs nepažinau“, „Būkim draugais“ ir kiti, puikiai tam tiko. Pusantros valandos pralėkė labai greitai. Publika reikalavo pakartoti ir vėl nepailstama šėlo pagal mėgstamas dainas. „Gyvenimas tuo ir nuostabus, kad prasidėjus dienai, niekada nežinai, kuo ji baigsis“, – po neplanuoto koncerto nulipęs nuo scenos šypsojosi S. Prūsaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl

Kodėl portretas
M.Marijonas?

kelmas

kelmas portretas
siaip tai tekstai jo beprasmiai

Tai va

Tai va portretas
Panevezys vietoje meeee-meeeee isgirdo beee-beeee. Svarbiausia nemokamai.siaip i tokio plugo koncertus ir veltui neiciau .pradetu apie savo svajoniu zuvi kliediesius skleist bliaudamas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių