Quantcast

Sugrįžtančiame seriale vaidins ir sunkią traumą patyręs R. Boravskis

  • Teksto dydis:

Serialas „Pasmerkti“ jau visai netrukus po dvejų metų pertraukos vėl sugrįš į TV3 ekranus. Serialas ir toliau pasakos apie žmones, atsiduriančius pavojingose gyvenimo kryžkelėse. Po tragiškų išgyvenimų į ekranus grįžta ir sunkią traumą patyręs aktorius bei režisierius Rolandas Boravskis.

Jau antrus metus po lemtingos traumos, kuomet nukrito iš didelio aukščio, sveikstančiam aktoriui vis dar sunku kalbėti ir rinkti žodžius. Tačiau serialo kūrėjai atskleidžia, kad naujajame sezone R. Boravskį vėl bus galima išvysti vaidinantį Lorensą.

Kalbėdamas apie jau prasidėjusį serialo filmavimo procesą R. Boravskis atvirauja, kad grįžti prie aktorystės yra labai sunku, tačiau už tokią galimybę yra be galo dėkingas tiek režisieriui Ramūnui Rudokui, tiek visai kūrybinei grupei. „Aš labai stengiuosi, visų klausiu, ar viskas gerai. Bet save labai kritikuoju, pasižiūriu ištraukas iš filmavimų ir keista. Tačiau labai šaunu, kad mane buvusi komanda prisimena – jų dėka aš iškilau“, – kukliai sakė aktorius.

Save labai kritikuoju, pasižiūriu ištraukas iš filmavimų ir keista.

Pasakodamas apie paskutiniame sezone sprogusiame automobilyje žūstantį Lorenso personažą, R. Boravskis tikina galintis dar labiau susitapatinti. „Aš beveik nevaidinu. Pačiam keista, lyg ir buvau visiškai susprogęs toje mašinoje, o dabar vėl gyvas. Kaip aš realiai gyvenu, taip ir mano personažas“, – kalbėjo R. Boravskis.

Po skaudžių patirtų traumų atsigaunantis R. Boravskis pasakoja, kad po lemtingo įvykio tiek jo gyvenimas, tiek aktoriaus karjera tarsi sustojo. „Aš dabar tik suvokiu, kad įvyko ta pertrauka ir kodėl ji buvo. Bet vaidyba man labai svarbu. Aš labai laimingas ir labai džiaugiuosi, kad gaunu darbą“, – sako aktorius.

Kalbėdamas apie naująjį serialo sezoną, R. Boravskis intriguoja, kad pats nekantriai laukia galutinio rezultato. „Bus įdomu man pačiam pasižiūrėti“, – šypsosi aktorius, pabrėždamas, kad sunkiai prisimena senesnių sezonų detales. Tačiau režisierius R. Rudokas ir scenaristas Edvinas Kalėda, pasak aktoriaus, Lorenso personažui parinko naują siužeto liniją, leidžiančią pradėti tarsi visą gyvenimą iš naujo.

Visgi labiausiai R. Boravskis svajoja grįžti į teatrą. „Ten daug yra sumanymų. Ir aš stengsiuosi, būtinai stengsiuosi“, – tikina aktorius.

Naujojo „Pasmerkti“ sezono siužeto vingių ir R. Boravskio personažo Lorenso likimo serialo kūrėjai kol kas neatskleidžia. Neaišku ir tai, ar naujajame sezone vaidmenis atliks daugiau serialo žvaigždžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių