Quantcast

Subyrėjo trečioji aktorės I. Dapkūnaitės santuoka

  • Teksto dydis:

Trečioji garsios lietuvių aktorės Ingeborgos Dapkūnaitės santuoka neatlaikė gyvenimo siųstų sunkumų.

Rusų spauda praneša, kad lietuvių aktorė skiriasi su beveik 10 metų už ją jaunesniu advokatu Dmitrijumi Jampolskiu. Teigiama, kad sūnų auginančios poros prašymą skirtis patenkino ir teismas.

Prašymas nutraukti santuoką buvo paduotas 2017-ųjų pabaigoje. Pora kartu išgyveno penkerius metus.

Apie savo asmeninį gyvenimą retai atviraujanti aktorė 2009 metais išsiskyrė su režisieriumi Simonu Stokesu. Pirmoji jos santuoka su aktoriumi Arūnu Sakalausku taip pat subyrėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl niekam neužkliuvo 55 metų moterėlės 2 ar 3 metų sūnelis? Kur jis? Ir ar dapkė tikroji jo motina, vis tik amžius verčia abejoti. Bet kažkaip nežmoniškai išeina, kai vaikas net neminimas, o juk tai svarbiausias dalykas skiriantis. Tik sunku patikėti, kad tai JOS vaikas.

ATSIMENU

ATSIMENU portretas
KAIP INGA IR JOLANTA SU TEVAIS DIPLOMATAIS GYVENO MALAIZIJOJE-LABAI GRAZIOS MERGAITES ISAUGO-PUIKIOS,ISSILAVINE AKTORES

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Toks jau aktorių gyvenimas - jiems ploja, jie baliavoja, dulkinasi, veda, neužilgo skiriasi ir vėl susimeta laikinai partnerystei. Pakui žiūro: gyvenimas jau praėjo, ligos, negalia, nors ir pinigų yra, bet tu likęs vienišas... Aš seku mums gerai žinomus buvusius garsius rusų kino aktorius. Daugelio jų paskutinės gyvenimo dienos - siaubingos. Kad ir S.Filipovas ("12 kėdžių") mirė S.Peterburge vinišas, ne bute, bet kažkokiam urve utėlių apsėstas ir niekas nenorėjo imtis jo palaidoti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių