Quantcast

Su S. Jasaičiu poruojama Arūnė atskleidė, už ką jai O. Pikul neva siūlė pinigus

  • Teksto dydis:

Lietuvoje ir toliau netyla Jasaičių šeimos skandalas.

Išskirtiniame interviu LNK laidai KK2 šį pirmadienio vakarą 19.30 val. su Simu Jasaičiu poruojama panevėžietė Arūnė Dapkė teigia, kad Oksana Pikul galimai jai siūlė pinigus, kad ši prisipažintų esant Simo meiluže.

„Jos grasinimai buvo, kad arba sutinku su jos pirmu planu ir prisipažįstu, kad esu meilužė už tam tikrą atlygį, arba paviešins nuotraukas ir kentėsiu“, – pasakos panevėžietė.

Po kurio laiko pusnuogės Arūnės nuotrauka buvo paviešinta. Pati moteris sako, kad ji šios nuotraukos nesiuntė Simui: „Netiesa, kad jam siunčiau. Nežinau, iš kur ji nuotrauką gavo, tik nutuokiu. Tai mano asmeninė nuotrauka ir siųsta tikrai ne Simui“.

Arūnė laidoje pasakos, kad su Simu susipažino naktiniame klube, kuomet ten lankėsi su draugėmis: „Kaip visi žinome, susipažinome naktiniame klube, kur švenčiau draugės gimtadienį. O Simas atėjo pavakaroti ir buvo su kompanija draugų. Ir prisėdo prie mūsų staliuko“.

Arba prisipažįstu, kad esu meilužė už tam tikrą atlygį, arba paviešins nuotraukas ir kentėsiu.

Panevėžyje gyvenanti Arūnė sako, kad apie pasisėdėjimą sužinojusi Oksaną jai parašė žinutę: „Dabar tai laikykis! Bus tau valkatauti su vedusiais vyrais!”.

„Ji man rašo, kad atvažiuok ir pasiimk jo daiktus. Kaip ir nereikia jai vyro, bet tuo pačiu ir pavydi“, – pasakos Arūnė.

Tuo metu Simo Jasaičio advokatas Albertas Bandžius kalbės, kad ši drama vyksta tik dėl to, kad po skyrybų Oksana galėtų gauti kuo daugiau krepšininko turto.

„Buvo bandymas Simą pateikti kaip smurtautoją, bet nepasisekė. Smurto artimoje aplinkoje nepavyko įrodyti, tai kita žingsnis – neištikimybė“, – laidoje KK2 šį pirmadienio vakarą 19.30 val. kalbės S. Jasaičio advokatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Savas

Savas portretas
Aš buvau susilažines dėl Simo vestuvių su pupytė,kad gyvens barakūda kol Simas kontraktus gerus turės.Na pinigai Simui baigesi.Aš laimėjau dėže alaus.Šaunuolė barakuda.Manęs nenuvilei.

Anonimas

Anonimas portretas
Abi galima butu..

liverp

liverp portretas
Ar čia yra apie ką rašyti? Ar čia naujiena, verta skaityti?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių