Quantcast

Smūgis E. Dragūnui: „Power Hit Radio“ nebegros SEL muzikos

Dėl Egidijaus Dragūno grasinančių pasisakymų socialiniame tinkle, radijo stotis „Power Hit Radio“ nusprendė nebegroti jo ir grupės SEL muzikos, kitos radijo stotys prie boikoto jungtis neskuba.

„Power Hit Radio“ komanda atsisako groti Egidijaus Dragūno ir grupės SEL muziką bei ją ištrina iš savo duombazės. Jeigu tu nieko nedarai matydamas neteisingus sprendimus, vadinasi, tu juos palaikai – negalima viešai švaistytis grasinimais bei vėliau juos vadinti juokais. Todėl užteks kalbėti. Imamės veiksmų!“ – savo feisbuko paskyroje rašo radijo stotis.

Portalui delfi.lt radijo stoties programų direktorius Saulius Baniulis sakė, kad tokių žingsnių ėmėsi po atlikėjo komentarų apie modelį Simoną Burbaitę.

Pats komentaras viešai prieinamas nebėra, tačiau padarytose jo nuotraukose matyti, kad atlikėjas po merginos Muay Thai (Tailando bokso) treniruotės vaizdo įrašu rašė: „kai p*čiau vieną, užmigtum amžiams“.

Radijo stoties ZIP FM programų direktorius Vitalijus Zuikauskas portalui sakė, kad kol kas jokių priemonių imtis neketina.

Radijo stoties „M-1“ programų direktorius Gintas Vaičikauskas BNS teigė, kad pasaulyje gausu prieštaringų atlikėjų, kurių muzika vertinama, todėl rinkdamiesi muziką vertina ją, o ne atlikėjo veiksmus.

„Aš asmeniškai tokį SEL poelgį vertinu neigiamai, tačiau pasaulyje matome daug pavyzdžių, kai muzikantų elgesys ar jų pasisakymai būna prieštaringi, o jų kūryba labai mėgstama ir įvertinta. Klausantis muzikos žmonės dažniausiai vertina pačią dainą, o ne atlikėjo veiksmus. Renkantis dainas M-1 darome taip pat“, – teigė jis.

Radijo stoties „Lietus“ vadovas Gintaras Zdebskis BNS nurodė esantis išvykęs, todėl nėra susipažinęs su situacija ir jos komentuoti negali.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas kas?

Kas kas? portretas
Kas tas power hit radio?

Algys

Algys portretas
Nieko blogo jis nepasake,tik teisybe- moterys bokse,tai kaip meska ant dviracio! Netinka joms tas sportas,juk jos svelnios butybes,o cia su kreivom nosim,fanarais,ar pupyciu lupom eis per miesta rankom su vyruku susikabine,okitu mintys ,kad vyras primuse! Man nepatinka Dragunas ir jo muzika!

Šiaip

Šiaip portretas
Visoje Lietuvoje boikotuot ta nepraustaburni ir labai greitai savo vietoje atsirastu kai banko saskaitos ant akių tirpti pradėtu. Galėtų Londone kur buduliam koncertuoti, daugiau niekam jis nereikalyngas.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių