Quantcast

Seksualioji K. Kardashian persigalvojo dėl Indijos realybės šou

  • Teksto dydis:

JAV realybės televizijos karalienė Kim Kardashian (Kim Kardašian) paskelbė atšaukusi planus penktadienį vykti į Indiją, kur šį savaitgalį turėjo svečio teisėmis pasirodyti indiškojoje „Big Brother“ versijoje.

„Visiems mano nuostabiems gerbėjams Indijoje: esu tokia nusivylusi, kad negalėjau atvykti į Indiją kaip planuota“, – parašė ji „Twitter“.

„Kai pasitaikė proga šiai kelionei, buvo trumpas laiko tarpas koordinuoti visus elementus, būtinus, kad tai įvyktų. Deja, tas laikas baigėsi, tad kelionė atšaukta“, – pridūrė ji.

K.Kardashian šeštadienį vakare turėjo pasirodyti Big Brother“ formatu kuriamame indiškame šou „Bigg Boss“, kuris yra vienas labiausiai žiūrimų realybės televizijos laidų Indijoje, ir pabendrauti su dalyviais.

Dalyviai, daugiausia modeliai ir aktoriai, yra 90-čiai dienų uždaryti name be telefono ir interneto.

Praėjusią savaitę figūringoji 34 metų K.Kardashian sukėlė sujudimą JAV žurnale „Paper“ paskelbtomis nuotraukomis, kurių kai kurioms pozavo niekuo neprisidengusi savo grožybių. Vienoje tų nuotraukų, kurioje ji – dar su juoda žėrinčia suknele, jos iššautas šampanas fontanu krinta į taurę, pastatytą ant jos sėdynės.

„Ir jie dar sako, kad neturiu talento ... Pabandykit išlaikyti šampano taurę ant savo užpakalio LOL“, – „Twitter“ parašė ji.

Gegužę K.Kardashian Florencijoje Italijoje ištekėjo už reperio Kanye Westo (Kanajaus Vesto). Ši santuoka – trečioji jai, ir pirmoji – jam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių