Quantcast

Sėkmingą širdies transplantaciją išgyvenęs S. Sobralis jau galvoja apie sceną

  • Teksto dydis:

Kiek daugiau nei prieš mėnesį 2017-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtojui Salvadorui Sobraliui sėkmingai persodinta širdis. Penktadienį Wiwibloggs.com pranešė, jog sudėtingą operaciją atlaikęs dainininkas išleistas iš ligoninės.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad S. Sobralis sausio 11 d. buvo išleistas iš ligoninės“, – tokį pranešimą dainininko komanda paskelbė viename socialiniame tinkle.

„Dainininko sveikatos būklė labai pagerėjo. Kaip įprasta, po persodinimo operacijos patariama vengti viešų susibūrimų. Iš anksto dėkojame už tai, kad gerbiate atlikėjo privatumą. Prašome vengti apsikabinimų. Jis jau dabar jaučia jūsų palaikymą ir už jį dėkoja. Netrukus turėsime žinių apie S. Sobralio grįžimą į sceną“, – rašoma pranešime.

Iš anksto dėkojame už tai, kad gerbiate atlikėjo privatumą. Prašome vengti apsikabinimų.

Portalas primena, jog 27-erių artistas kentėjo dėl įgimtos širdies ydos ir kelis mėnesius laukė tinkamo donoro. Rugsėjo 26-ąją užsienio žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog S. Sobralio būklė – kritinė. Jo būklė buvo apibūdinama kaip „stabili, tačiau kritinė“.

Širdies liga sirgęs S. Sobralis negalėjo palikti jį prižiūrinčios medikų komandos ilgiau nei dviem savaitėms, tad pirmose „Eurovizijos“ repeticijose gegužės mėnesį vietoje S. Sobralio dainavo jo sesuo.

Iš pradžių S. Sobralis norėjo gyvybei pavojų keliančią ligą laikyti paslaptyje, tačiau po pasirodymo Portugalijos nacionaliniame finale jam prireikė skubios operacijos, kurios metu buvo tvarkomos dvi išvaržos.

„Aš turiu problemą. Deja, atėjo metas patikėti mano kūną mokslui ir pasišalinti iš koncertinės ir muzikinės veiklos. Kuriam laikui palikti sau įprastą aplinką ir keliauti į kitą, kurioje mano problema, neabejoju, bus išspręsta. Deja, nežinau, kiek laiko tai truks“, – prieš kurį laiką kalbėjo atlikėjas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xcfvg

Xcfvg portretas
Teisingai Jurgos pastebėta,pritariu komentarui.Nuprotėjo kaip kurie žurnalistai.

Jurga

Jurga portretas
Kodel yra visada iskraipomos originalios uzsienieciu pavardes? Salvador Sobral jo vardas pavarde, o ne kazkoks sobralis. Tai gal ir portugalams lietuvius suportugalint :) Lietuvoje jau sovietmecio gatviu pavadinimus keicia i uzsienietiskas, o cia is mandrumo "isvercia" i lt. Tai dabar jeigu as noriu pasiguglinti ta sobrali jusu? Koki lietuviska briedi man ismes :)))? Aisku, istaiso klaida kaip "особенно тупым" ir meta jo tikra varda...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių