Quantcast

Santūrusis žinių vedėjas neatsispyrė disko ritmų siautuliui

  • Teksto dydis:

Vieną žinomiausių laidų ir žinių vedėjų Lietuvoje Marijų Žiedą esame įpratę matyti visada santūrų bei profesionalų net ir kebliausiose situacijose. Vis dėlto šį vakarą LRT televizijos žiūrovai išvys, kaip jis įsijaučia šokių aikštelėje, išgirdęs uždegančius disko muzikos ritmams.

Būtent disko muzika ir bus šio vakaro „Delfinai ir žvaigždės“ tema. Pademonstruoti savo sugebėjimus šokti M. Žiedą įkalbės choreografas Aurelijus Liškauskas, įsikūnijęs į pašėlusio Ostino Pauerso vaidmenį.

Dalyviai ir toliau demonstruoja savo talentus ir fantaziją: renginį efektingai pradės atlikėja Liepa Mondeikaitė, pasidabinusi fantazijai daug vietos nepaliekančia blizgia suknele, o grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė visų nuotaikas kaitins karštu pareigūnės įvaizdžiu.

„Tina delfinariume turbūt ir nakvoja“, – taip apie kolegę Kristiną Navickaitę-Tiną anksčiau atsiliepė kitas projekto dalyvis, kaskart vis sudėtingesniais triukais stebinantis R. Vyšniauskas. Šokėja šį kartą taip pat pademonstruos ypatingą numerį, kuriam buvo būtina ir vyriška pagalba.

Vis dėlto dalyvių nuotaikos po truputį kinta – šį vakarą bus minimas projekto mediumas, o tai reiškia, kad laiko džiaugtis nuostabiųjų gyvūnų kompanija lieka vis mažiau. Vienas iš dalyvių su projektu turės atsisveikinti jau šį vakarą, kai bus susumuoti komisijos ir delfinariume susirinkusių žiūrovų balsai. Savo favoritus gerbėjai kviečiami atvykti ir gyvai palaikyti Klaipėdos delfinariume – kiti pasirodymai vyks jau kovo 14 ir 15 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių