Quantcast

S. Vergara ir R. Witherspoon lepina gerbėjus pikantiškais vaizdeliais

  • Teksto dydis:

Naujojoje veiksmo komedijoje „Karštos gaudynės“ (angl. „Hot Pursuit“) nusifilmavusios aktorės Sofia Vergara ir Reese Witherspoon, panašu, užmezgė tvirtą draugystę už filmavimo aikštelės ribų. Abiejų moterų „Instagram“ paskyros tiesiog mirgėte mirga nuo šmaikščių ir gundančių jųdviejų nuotraukų, kurias neseniai papildė ir juokingi vaizdo klipai. Juose 39-erių R.Witherspoon ir 42-ejų S.Vergara žiopčioja pagal populiarių atlikėjų dainas.

Šiuo metu per JAV su komedijos „Karštos gaudynės“ reklaminiu turu keliaujančios garsios moterys lepina gerbėjus įdomybėmis iš jų gyvenimo užkulisių. Karščiausia „Instagram“ porele tituluojamas duetas dalijasi kadrais iš kelionės privačiu lėktuvu, akimirkų su S.Vergaros sužadėtiniu Joe Manganiello ir kitų vėjavaikiškų linksmybių.

Vos prieš dieną R.Witherspoon ir S.Vergara internete pasidalijo vaizdeliu, kuriame jos vaidina dainuojančios Miley Cyrus „Party In The USA“ ir Taylor Swift „Trouble“ dainų ištraukas. Abu šmaikščius klipus išvysti galite čia:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3056854/Sofia-Vergara-Reese-Witherspoon-lip-sync-Miley-Cyrus-Taylor-Swift-Dubsmash.html#v-4198350808001

Aktorių žiopčiojama Taylor Swift „Trouble“ ištrauka:
https://www.youtube.com/watch?v=W6jYIDgsBAQ

Naujojoje komedijoje „Karštos gaudynės“ skirtingų pažiūrų ir charakterių herojes įkūnijusios R.Witherspoon ir S.Vergara atsidurs daugybėje kurioziškų situacijų.  Teisuolei policijos naujokei (akt. R.Witherspoon) skiriama užduotis apsaugoti aikštingą narkotikų prekeivio žmoną (akt. S.Vergara) ir ginti ją nuo galimų užpuolikų. Įspūdingų formų išvaizda ypač besirūpinanti gražuolė turi saugiai pasiekti teismo salę, kur ji bus liudininke ypač stambaus narkobarono byloje. Tačiau jau nuo pirmųjų filmo akimirkų akivaizdu, kad vadovėlių tiesomis besivadovaujančiai pareigūnei lengva nebus.

Komedija „Karštos gaudynės“ Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 8 dieną.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių