Quantcast

S. Nainė pripažino: negalėčiau emigruoti

Nacionalinio "Eurovizijos" dainų konkurso atrankos vedėja, grupės "Pinup Girls" narė Simona Nainė nesiskiria su vyru "radistu" Jonu, juokiasi iš tuštybės ir silikoninio grožio kulto, neketina emigruoti ir už laimę nepamiršta padėkoti Dievui.

Nacionalinio "Eurovizijos" dainų konkurso atrankos vedėja, grupės "Pinup Girls" narė Simona Nainė nesiskiria su vyru "radistu" Jonu, juokiasi iš tuštybės ir silikoninio grožio kulto, neketina emigruoti ir už laimę nepamiršta padėkoti Dievui.

– Viešumoje pasklido informacija, kad jūs skiriatės su vyru Jonu.

– Nusišneka, absoliutūs kliedesiai. Kai kurie žurnalistai neskiria būtojo kartinio laiko nuo esamojo, – 26 metų S.Nainė yra baigusi lietuvių kalbos studijas. – Tai – ne mano, bet jų problemos.

– Deja, pati atviravote apie savo skyrybas žurnalistams dar tada, kai Jonas prieš sužadėtuves jums tėškė: "Skiriamės – meilės nėra!"

– Tai – praeitis. Visi artimieji, draugai žino, kad apie skyrybas nėra jokių minčių. Kitaip manyti gali nebent tie, kurie mūsų nepažįsta.

– Ką pasakytumėte tiems nepažįstamiesiems: kas yra Simona Nainė?

– Jauna, ištekėjusi moteris, turinti šeimą ir daug užklasinės veiklos – dainavimą, drabužių kūrimą. Tai moteris, mylinti gyvenimą ir gyvenanti taip, kaip jai patinka.

– Kuo, renkant "Eurovizijos" atrankos vedėją,  nukonkuravote Beatą Tiškevič-Hasanovą?

– Šio konkurso atrankos vedėja mane žiūrovai matė pernai, Beatą – kitoje laidoje. Esame labai skirtingos. Ji – laisvesnė, aš – be visų tų jos bajeriukų.

– Ką atsakytumėte piktiems liežuviams, teigiantiems, kad jums padėjo "Pinup Girls" vadybininko Martyno Tylos ir jūsų vyro ryšiai pramogų pasaulyje?

– Vyras įkėlė nuorodą į "Facebook'ą", o balsuoti žmonės galėjo, už ką nori. Jei daugiau balsavo už mane, gal norėjo mane matyti šioje pozicijoje? Nors, žinoma, yra tokių, kuriems labiau imponuoja Beata.

– Ji, kaip teigia jos gerbėjai, charizmatiškesnė, įdomesnė, skaldo bajeriukus.

– Galbūt. Bet "Eurovizija" nėra bajeriukų laida. Šypsotis ir subtiliai pajuokauti galima, bet tai – rimtas konkursas, kurio nugalėtojas atstovaus šaliai. Ir blogai, jei į tai žvelgsi kaip į bajerį.

– Tačiau, žvelgiant į antrus metus vykdomą keistą "Eurovizijos" atrankos sistemą, galima spėti, kad šis projektas vertinamas tik kaip pelningas bajeriukas?

– Į organizavimą nesikišu. Žmonės patys išrinks dainą ir atlikėją. Turės įtakos ir komisija. Tarp vertintojų – ir patirties turintys užsieniečiai. Kad ir buvęs "Pink Floyd" prodiuseris. Privalau gerai padaryti savo darbą. Jei esi šlavėjas, būk geriausiu šlavėju pasaulyje, jei vedėjas – stenkis gerai padaryti savo darbą, todėl negaliu patarinėti organizatoriams, prodiuseriams.

– Esate dainininkė. Ar logiška, kad renka atlikėją, po to – dainą, kuri gali vienam puikiai tikti, kitam – ne. Beveik visose šalyse dainininkai varžosi jau susigyvenę su daina, o kūrėjai tekstą rašo konkrečiam atlikėjui.

– Taip. Bet kuris geresnis atlikėjas: tas, kuris gali atlikti tik savo dainą, ar tas, kuris geba puikiai padainuoti ir kitas? Tai – dainininko unikalumas ir profesionalumas. Be to, dainininkai ateina į "Euroviziją" žinodami taisykles.

– Esate ir dainininkė, ir laidos vedėja, turinti savo prekės drabužių ženklą "Nunu".  Ar gausybė veiklos reiškia, kad savęs dar neradote?

– Radau! Dirbau personalo valdymo srityje nuo 8 iki 17 val. Bet tai man neteikė malonumo, buvau kaip robotukas. Dirbau dėl veiklos, ne dėl pinigų, nes esu labai aktyvus žmogus. Netikėtai atradau siuvimą. Keista, iš kur radau kantrybės, laiko. Būtų pernelyg sunku koncertuoti, vesti laidą, dirbti personalo valdymo srityje, siūti ir būti gera žmona. Todėl atsisakiau tradicinio darbo ir susikoncentravau į siuvimą. Brisdama į balą, niekada nekišu kojos iki pusės, visada stengiuosi panardinti visą. Kai vedu "Eurovizijos" atranką, žinau, kad turiu geriausiai padaryti tą darbą, išklausau mokytojos, atlieku pratimus, kad būtų geresnė dikcija, laikysena.

Nesu dizainerė, tai – hobis. Džiaugiuosi, kad kažkam patinka tai, ką darau.

– Pavadinimą "Nunu" pavogėte iš kažkokios pasakos ar animacinių filmo herojaus iš šiaurės?

– Apie tai paskaičiau vėliau. "Nunu" – ir kelionių agentūros, ir firmos, ir šokoladukai. Prieš dvejus metus įsigijome trečią šunelį. Neklaužadai davėme vardą Nunu. Žinote, kai tėvai vaikams grūmoja pirštu ir sako "nu nu nu"? Vardą sutrumpinom iki Nunu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nai nai nai

nai nai nai portretas
Vien lietuviskos pavardes iskraipymas viska pasako apie jos proteli.

Negerbejas

Negerbejas portretas
Man ji labai graži.

alee

alee portretas
fuuiiiiiiiiiiiiiii
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių