Quantcast

Rusiškoji B. Lively aktorė: kad suprastum vyrą, turi pagimdyti sūnų

  • Teksto dydis:

Su Holivudo aktore Blake Lively grožiu lyginama Rusijos aktorė Oksana Akinšina atliko vieną pagrindinių rolių Lietuvą pasiekusioje naujojoje romantinėje komedijoje „8 nauji pasimatymai“, kurios siužetas šiek tiek primena kino klasika vadinamą filmą „Švilpiko diena“. Kadaise mergina-skandalu gimtinėje vadinta mergina tapusi mama kardinaliai pasikeitė, aprimo, tapo gerokai elegantiškesnė, nors ir išlaikė puikų humoro jausmą.

27-erių O.Akinšina komedijoje „8 nauji pasimatymai“ įkūnijo Verą – su sutuoktiniu susipykusią moterį, kuri viena rytą staiga prabunda ne su juo, o su „svajonių vyru“. Po vaidmens 2002-ųjų Švedijos ir Danijos kinematografų kriminalinėje dramoje „Lilija amžinai“ išgarsėjusi aktorė žurnalui „Hello!“ papasakojo ne tik apie naujausią vaidmenį kine, bet ir pasikeitusią jos rolę gyvenime. Penkerius metus iki 2006-ųjų su muzikantu, grupės „Leningrad“ lyderiu Sergejumi Šnurovu gyvenusi Oksana šiandien apie tą laiką atsiliepia kaip apie „penkerius nutrūktgalviškumo metus“. Su sėkmingu 12 metų vyresniu prodiuseriu Arčilu Gelovani gyvenimą susiejusi aktorė prieš dvejus metus su juo susilaukė antrojo sūnaus Konstantino (pirmasis jos sūnus Filipas – iš santuokos su vienos viešųjų ryšių agentūros savininku Dmitrijumi Litvinovu, – red. past.).

Dramatiškus vaidmenis anksčiau dažnai atlikusi O.Akinšina interviu pripažino, kad komedijos jai mielesnės. „Visos rusiškos dramos – apie sudėtingą ir sunkią šalies realybę. Iš dalies tai nuobodu. Man atrodo, kad nufilmuoti dramą kur kas paprasčiau nei gerą komediją ar kovinį veiksmo filmą. Jei man šiandien pasiūlytų vaidinti sudėtingo likimo merginą, kurią muša, vargu ar sutikčiau. Tiesiog nesinori. Komedijos žanras man buvo naujas, tačiau pasitikėjau „8 pirmi pasimatymai“ (šiame 2012-ųjų filme pasakojama juostos „8 nauji pasimatymai“ priešistorė, – red. past.) kūrėjais, jie mano draugai. Tiek pirmos, tiek antrosios dalies filmavimai buvo tarsi superatostogos. Ypač daug juoko buvo filmuojant komiškas meilės scenas“, – prisiminė ji.

O.Akinšina teigė, kad jos pasaulėžiūra pakito susilaukus vaikų. „Dabar suprantu, kad neturiu teisės būti vėjavaike, privalau savimi rūpintis, nes kitaip nebus kam pasirūpinti mano vaikais. Kas vakarą tiesiog bėgu namo, noriu praleisti su vaikais kuo daugiau laiko, nors ir turiu auklę, kuri man labai padeda“, – kalbėjo ji. Jauna moteris juokėsi, kad augindama du sūnus pradėjo kur kas geriau suprasti vyrus. „Sakau jums, tam, kad moteris suprastų vyrą, ji turi pagimdyti sūnų“, – teigė O.Akinšina.

Aktorės nuotraukų žurnalui „Hello!“ galite išvysti ČIA.

Romantinės komedijos „8 nauji pasimatymai“ režisierius – nuotaikingomis komedijomis Rusijoje ir už jos ribų garsėjantis lietuvių kilmės režisierius Marius Weisbergas, kurio tikroji pavardė Balčiūnas. Filme O.Akinšinos herojės sutuoktinį Nikitą suvaidino Vladimiras Zelenskis. Žiūrovai taip pat išvys puikiai pažįstama Rusijos komiką, aktorių Michailą Galustianą bei buvusį O.Akinšinos mylimąjį, dainininką ir aktorių, skandalingosios grupės „Leningrad“ lyderį Sergejų Šnurovą.

Jau šiandien stebėdami filmą „8 nauji pasimatymai“ sužinokite, kaip apkarsta gyvenimas gavus į poras „tobulą antrąją pusę“ ir kaip vertinti turimą laimę bei mylimą žmogų.

Filmo „8 nauji pasimatymai“ anonsas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių