Quantcast

Rokeris B. Geldofas vedė savo ilgametę partnerę

  • Teksto dydis:

Rokeris Bobas Geldofas, kaip pranešama, per romantišką ceremoniją Pietų Prancūzijoje vedė savo ilgametę partnerę, prancūzų aktorę Jaenne Marine (Žan Marin).

63 metų airių rokerio žiedų sumainymo su 49 metų Jeanne ceremonija, neoficialiomis žiniomis, įvyko Pajūrio Rajol Kanadelio komunoje.

B.Geldofo vyriausioji duktė Fifi netiesiogiai patvirtino žiniasklaidos pranešimus apie vestuves, Instagram.com paskelbusi savo ir sužadėtinio Andrew Robertsono (Endriaus Robertsono) nuotrauką, prie kurios parašė: „Pašlemėkai juokiasi iš į mūsų kadrą patekusio žuvies gabalo... Beje... Daug komentuojančių žmonių mano, kad tai mūsų vestuvės. Ogi ne!“

Vienas šaltinis britų laikraščiui „The Sun“ sakė: „Fifi atskleidė šią paslaptį, kai išsigando, kad gali negauti paso iki tėvo vestuvių. Jeanne susijusi su Pajūrio Rajol Kanadeliu, taigi, viskas tapo aišku“.

Poros draugė Jerry Hall (Džeri Hol) papasakojo, kad B.Geldofas, kuris anksčiau buvo vedęs 2000-aisiais mirusią Paulą Yates (Polą Jeits), Jeanne Marine, su kuria drauge yra jau 19 metų, pasipiršo pernai gegužę.


Šiame straipsnyje: Bobas Geldofasrokerissantuoka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių