Quantcast

„Rebelheart“ lyderis po sunkių metų kyla į naują kalną

Pasiekęs kalno viršūnę neretai krenti žemyn. Po to keliesi, vėl kyli. Ir laukia ilgas kelias. Populiarios, jau beveik 25 metus koncertuojančios grupės lyderis Darius Mickus jaučiasi būtent taip. Po sunkių metų vėl kyla į naują kalną.

– Rugpjūčio pabaigoje Kaune rengiate įspūdingą koncertą. Kuo "Rebelheart" grupė bus kitokia jų ilgai nemačiusiems žmonėms?

– Mes gyvi, gyvi. Geros formos. Visi tie patys. Reta grupė, kurioje nuo pat įsikūrimo kartu koncertuoja tie patys nariai.

– Tai bus tarsi sugrįžimo į gimtąjį Kauną koncertas?

– Dažniausiai koncertuojame klubuose. Savame mieste seniai matėmės atviroje erdvėje, nors kauniečiams gal jau ir atsibodome? – juokiasi. – Bet reikia naujienų, reikia priminti, kad esu gyvas po savo paklydimų. O savame mieste koncertai ypatingi.

Programoje bus ir senų, žinomų dainų, ir naujų, iš neseniai  išleisto mūsų naujo albumo "Mysteria". Nors iki jo buvo ilgas kelias.

– Kokia iš naujųjų dainų gali tapti hitu, kaip kultinė jūsų daina "Kelias pas tave"?

– Hm. Mūsų gerbėjai "Facebook" puslapyje giria dainą "Tik sapnai". Tai taip pat baladė. Lėta daina apie meilę. Beje, daugelis garsių roko grupių rinkoje išgarsėja su lėta, popstiliaus daina, balade. Į eterį patenka popsas.

– Paskutinė naujojo jūsų albumo daina – "Karma". Šią dainą taikai sau?

– Liūdna daina. Apie jausmus ir karmą. Daug dalykų šiame albume galiu pritaikyti ir sau. Ir teigiamų, ir, deja, daugiau neigiamų. Tačiau dabar matau šviesią pusę ir muziką.

– Tavo ilgas kelias vėl kyla į naują kalną?

– Buvo akimirkų, kai reikėjo arba mirti, arba gyventi. Pasielgdavau ir neatsakingai.

– Tu čia apie skausmą, lūžį po skyrybų ir alkoholį?

– Dažniausiai patys žmonės susikuria sau problemų. Sakiau ir sakysiu: nereikia kaltinti kitų, pažvelk į save.

– O tu jau prabudęs iš savo sapnų ir košmarų?

– Kalbi jau ne apie muziką? Taip, dabar esu patenkintas – einu į priekį, darau, ką buvau užsibrėžęs, kamšau spragas.

Sau vėl keliu didelius reikalavimus. Reikia išlaikyti formą, nors man jau 47-eri. Tiesa, savo amžiaus dar nesuvokiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

kaimynas

kaimynas portretas
idiotas kaip reta....

tadas

tadas portretas
šaunuolis.Pati geriausia grupė . Tiek idėta jausmu, darbo, skausmo. BUK VYRAS LAIKYKIS TVIRTAI IR NEBEŽIŪRĖK I PRAEITĮ.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių