Quantcast

Realybės šou „Aš – superhitas“ atranka: Mauglis, „pupytės“ ir opera

Trečiadienio popietę atskleistos naujo TV3 muzikinio realybės šou "Aš – superhitas", kuris eterį išvys vasario 4 d., kortos. Iš daugiau nei 20 geriausių pretendentų buvo atrinktas laimingųjų dešimtukas.

Provokacijų slenkstis

Šis šou skiriasi tuo, kad jo dalyviai yra susidūrę su muzika ir arti profesionalumo – jų nereikia mokyti dainuoti, ir projektas – tik paskutinis laiptelis į didžiąją sceną.

Uždavinį, kaip sužibėti, kad tavo charizma apakintų atrankos komisiją, kaip įrodyti, kad esi vertas bilieto į realybės šou, kandidatai sprendė dainuodami, repuodami, šokdami, darydami špagatą ir demonstruodami iškalbą. Be viso to, jie turėjo įrodyti gebantys dainuoti, mat viso šou metu dalyviai dainuos tik gyvai ir tik su gyvai grojančia grupe.

Dalyvių pasirodymus vertino atlikėjas Alanas Chošnau, rokeris Povilas Meškėla, prodiuseriai Dominykas Kubilius bei Laura Paukštė. Jie kandidatams surengė papildomą egzaminą – "nepatogus klausimas". "Ar tu graži?" – klausimą lydėjo ir pasiteiravimas, ar viena dalyvių galėtų čia pat nusiimti švarką. "Jūs laikote save seksualia moterimi? Kaip naudojatės savo seksualumu?", "Ar tau yra kas nors sakęs gyvenime, kad tu užknisi?", "Kotryna, o jeigu mes paleistumėme muziką ir paprašytumėme jūsų pašokti?" – tokiais ir kitokiais klausimais provokuoti atrankos dalyviai. Beje, siūlymą pašokti mergina ne tik priėmė, bet ir iš komisijos sosto į porą griebė A.Chošnau ir sulaukė net konkurentų ovacijų.

Nuo Mauglio iki operos

Dalyviai yra susidūrę su muzika ir arti profesionalumo – jų nereikia mokyti dainuoti, ir projektas – tik paskutinis laiptelis į didžiąją sceną.

Ne šou, o nuostabiu balsu komisiją pavergė operos solistas Kasparas. Jis neslėpė, kad į atranką pastūmėjo geras draugas – savo vardą realybės šou istorijoje jau iškalęs auksinėmis raidėmis ir puikia karjera besidžiaugiantis Merūnas Vitulskis. Vaikinas taip pat turi kuo pasidžiaugti: dainavimo mokėsi pas operos legendą Virgilijų Noreiką, yra atlikęs vaidmenį Dalios Ibelhauptaitės režisuotoje operoje "La Boheme", Gastono vaidmenį Giuseppe Verdi operoje "Traviata" ir kt.

Savaip išsiskyrė Jaroslavo, kuris prisistatė Baggy B mokiniu, pasirodymas. Jo repą palydėjo komisijos nuostaba: "Kas čia buvo?" Nesėkmė iš jo vilties neatėmė – vaikinas ėmė apeliuoti į vertintojų sąžinę ir budinti empatiją berdamas "faktus" iš savo gyvenimo: yra vienišas tėvas, įsivaikinęs keturis vaikus, neseniai atleistas iš darbo, nežinantis, kaip susimokėti už mokslus, gyvena iš pašalpų, dukra narkomanė ir apskritai jis vos gimęs buvo paliktas ir užaugintas vilkų.

Karjera ir pinigai

Pagauti TV laimę bandė ir romas Rustamas, tvirtinęs, kad dainuoja geriau nei Radži, o jo pašaukimas – romansai. Amy Winehouse gerbėja bandė nuslėpti niekur nedirbanti, o šiaulietė Dovilė, laukdama savo eilės, vis mankštinosi, kad prieš komisiją stotų… špagatu.

O stengtis yra dėl ko: šou laimėtojas sulauks ne tik galimybės išgarsėti ir pradėti lipti stulbinamos karjeros piramide, bet ir 10 tūkst. eurų.

Galiausiai į projektą buvo pakviesti 11 dalyvių – vienas jų į kompaniją įsilies kažkuriam iškritus. Būrys nuo vasario 4 d. apsigyvens sostinėje, "Gariūnų" verslo parke esančiose patalpose, kur praleis net dešimt savaičių. Šiokiadieniais bus rodomos realybės šou dienoraščio laidos, šeštadieniais vyks tiesiogiai rodomos išlikimo kovos, o dalyvius kiaurą parą galės stebėti internautai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių