Quantcast

R. Witherspoon nekantrauja surengti S. Vergarai mergvakarį

  • Teksto dydis:

Aktorė Reese Witherspoon Reese Witherspoon (Ris Viterspun) pasiūlė savo vakarėlių organizavimo paslaugas kolegei Sofiai Vergarai (Sofijai Vergarai), su kuria drauge filmavosi juostoje „Karštos gaudynės“ (Hot Pursuit) ir kuri rengiasi visiems laikams atsisakyti viengungės gyvenimo.

S.Vergara vėliau šiai metais ketina ištekėti už „Magiškojo Maiko“ (Magic Mike) žvaigždės Joe Manganiello (Džo Manganielo), o R.Witherspoon nekantrauja suorganizuoti savo draugei mergvakarį.

Bendrame interviu žurnalui „People“ būsimoji nuotaka prisipažino dar nenusprendusi, ar toks vakarėlis bus.

„Kolumbijoje mes neturime mergvakarių“, – paaiškino ji, o R.Witherspoon atsikirto: „O, puikumėlis, Palūkėk. Aš suorganizuosiu tau mergvakarį.“

R.Witherspoon jau pakviesta į populiaraus televizijos serialo „Moderni šeima“ (Modern Family) aktorės vestuves, o S.Vergara sakė norinti, kad pasirengimo procesas keltų kiek įmanoma mažiau streso.

„Tai daugybė detalių. Stengiuosi, kad būtų smagu. Nenoriu, kad tai būtų kažkokia stresinė situacija. Noriu tiesiog tuo mėgautis. Pastarąjį kartą tuokiausi prieš maždaug du dešimtmečius“, – sakė aktorė.

S.Vergara and J.Manganiello susižadėjo pernai gruodį po trumpo romano.

Anksčiau aktorė buvo susižadėjusi su verslininku Nicku Loebu (Niku Lebu).

Būdama 18-os S.Vergara ištekėjo už savo mokyklos laikų draugo Joe Gonzalezo (Džo Gonsaleso), tačiau jų santuoka truko neilgai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių