Quantcast

R. Williamsas po trejų metų pertraukos grįžta su nauju albumu

  • Teksto dydis:

Po trejų metų pertraukos Robbie Williamsas grįžta su ilgai lauktu nauju albumu. Atlikėjas paskelbė, kad naujasis studijinis albumas vadinsis „Heavy Entertainment Show“. Vienuoliktasis R. Williamso albumas bus išleistas jau lapkričio 4 d.

Naująjį įrašą pristatanti titulinė daina „Heavy Entertainment Show“ melomanus pasiekė sekmadienį, rugsėjo 25-osios vakarą.

Apie naują atlikėjo dainą pirmieji sužinojo britų televizijos „ITV“ žiūrovai: reitinguose karaliaujančio talentų šou „X Factor“ pertraukos metu buvo parodyta 40 sek. trukmės R. Williamso reklama. Prognozuojama, kad jau netrukus kūrinys „Heavy Entertainment Show“ karaliaus populiariausių hitų sąrašuose daugelyje pasaulio šalių.

„Užaugau laikais, kai šou versle karaliavo tai, ką vadino lengvomis pramogomis. Šįkart norėjau sunkių pramogų arba lengvų pramogų, bet su steroidais, žinoma, gerąja prasme. Jeigu turite gerą humoro jausmą, esu įsitikinęs, kad naujas dainas pamėgsite“, – teigia R. Williamsas.

Naujas dainas R. Williamsas sukūrė ir įrašė su visa rinktine muzikos įžymybių. Populiariajam dainininkui talkino britų superžvaigždė Edas Sheeranas ir amerikiečių grupės „The Killers“ lyderis Brandonas Flowersas. Lapkričio pradžioje pasirodysiančiame albume taip pat bus su amerikiečių dainų autoriais ir atlikėjais Rufusu Wainwrightu ir Johnu Grantu įrašyti duetai. Naujas dainas R. Williamsas prodiusavo „Grammy“ apdovanojimu įvertintas Stuartas Price’as ir ilgametis atlikėjo bendražygis Guy Chambersas.

 

 

 

„Heavy Entertainment Show“ bus pirmasis R. Williamso studijinis albumas nuo 2013 m. išleisto „Swings Both Ways“. Iš viso R. Williamsas yra išleidęs 19 studijinių, geriausių hitų rinkinių ir koncertinių albumų. Net vienuolika iš jų tapo perkamiausiais Didžiojoje Britanijoje. Tiek pat albumų Nr. 1 Jungtinėje Karalystėje turi tik Elvis Presley.

„Heavy Entertainment Show“ bus pirmasis dainininko įrašas, kurį išleis kompanija „Sony Music“. Įprastinėje albumo versijoje bus 11 dainų, tačiau gerbėjai galės įsigyti ir specialią versiją, kurioje ras papildomas 5 dainas ir 3 vaizdo klipus. Rugsėjo 30 d. pasirodys pirmasis oficialus albumo „Heavy Entertainment Show“ singlas, kuriuo taps daina „Party Like A Russian“. Kiek vėliau, spalio 21 d., bus išleistas antrasis singlas – daina „Love My Life“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių