Quantcast

R. Ščiogolevaitė apie vyrus: jeigu varo ant vienos – varys ir ant kitos

  • Teksto dydis:

Vakar praūžė profesionaliausio LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ antrosios Aklosios perklausos, per kurias atsigriebė Rūta Ščiogolevaitė. Vakar ji savo komandą papildė net 3 talentais, kuriuos, galima sakyti, nugvelbė tiesiai iš po nosies D. Montvydui.

Nors pirmasis pasirodė šiaulietis Evaldas Vaikasas, kuris pasirinko ilgamečio mokytojo komandą. Tačiau kitus galingus balsas Rūta tiesiog pavogė! Visi keturi mokytojai atsisuko „Rolikų“ atlikėjui Mantvydui Sabaičiui, kuris „Lietuvos balso“ pasirodymo metu buvo paslėptas už širmos. R. Ščiogolevaitė drąsiai rėžė: „Faktas tiesiai tau į veidą – mes visi tavęs norim!” Ji toliau tęsė savo pažadus. „Pirmas faktas – aš atsisukau pirma. Antras faktas – tu nuostabus. Trečias faktas – aš jau žinau, ką tu dainuosi finale“, –  pagyrų žinomam atlikėjui netaupė mokytoja. Vaikinas negalėjo atsispirti tokiems žodžiams, todėl pasirinko jos komandą.

Antroji mokinė, kurią sugundė Rūta, tai Vita Karkauskaitė iš Kauno. Tik paskutinę minutę šiai žaviai damai atsisuko trys mokytojai – Donatas, Rūta ir Aleksandras. „Lietuvos balso“ vyrai susivienijo prieš mokinius į savo komandą šluojančią mokytoją ir motyvavo savo komandų privalumus bei, žinoma, Rūtos trūkumus. Visgi moteriškas solidarumas nugalėjo: „Ir tu nori rinktis tokias gyvates? Šitaip varyti ant moters... Jeigu varo ant vienos varys ir ant kitos!“

O trečią savo komandos mokinę, buvusią grupės „Magnit“ narę Karoliną Juškaitę Rūta tiesiogine ta žodžio prasme pavogė tiesiai iš Donato glėbio. Charakteringoji Rūta įnirtingai pradėjo raginti pasirinkti jos komandą ir vardino savo pranašumus prieš oponentą. O šiek tiek pasimetusi mergina kukliai paklausė: „Ar tu nori manęs, Donatai?“ „Mažyte, aš tavęs labai noriu“, – viliojančiai atsakė atlikėjas ir salėje pasigirdo šūksniai. Tuomet į dialogą įsiterpė Renata Norvilė: „Jis ženotas ir turi vaikų!“ Tačiau sumanus mokytojas nepasimetė: „Mano žmona Trakuose. Galėsim vieni mokytis gamas. Nuo do iki do…“ Visgi merginų numylėtiniui D. Montvydui nepavyko suvilioti mokinės – ji pasirinko Rūtą.

Laidos pabaigoje sėkmė nusišypsojo ir Donatui – jį pasirinko visus keturis mokytojus sužavėjusi klaipėdietė Kathrin Kulik. Kiti mokytojai taip pat papildė savo komandas. Aleksandras Ivanauskas-Fara – viena mokine, Evelina Beivydaite iš Plungės. O Deivis su Renata kantri stiliaus smuikininke Alvita Timašiova.

Visus vakarykščius pasirodymus galite žiūrėti čia:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių