Quantcast

R. Rudokas apie žmonos lepinimą: spinduliuoju didelę meilę

  • Teksto dydis:

„Mano žmona yra geriausia kulinarė iš mano pažįstamų moterų. Na, gal po mano močiutės. Geresnio šefo už savo žmoną tikrai nepažįstu“, – teigia aktorius ir režisierius Ramūnas Rudokas.

Šį šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ laukia azartiška kulinarinė dvikova, kurioje samčius surems populiaraus serialo „Kam ta meilė?“ aktorės Viktorija Streiča ir Žiedūnė Mardosaitė. Laidoje netrūks nei gardžių patiekalų, nei azarto. Mat žinomų aktorių kulinarinius sugebėjimus vertins jų kolega, aktorius ir režisierius R. Rudokas.

Žiūrovų laukia dviejų gardžių patiekalų receptai – aktorė Ž. Mardosaitė kartu su Ilona keps triušienos vyniotinį su krevetėmis, o V. Streiča, padedama grilio virtuozo Vadimo Amosovo, gamins antienos filė su kuskusu bei daržovėmis. Abi varžovės bus nusiteikusios azartiškai ir nuo pat pradžių tikės savojo dueto pergale.

Iš Latvijos kilusi aktorė ir režisierė V. Streiča jau beveik du dešimtmečius gyvena ir dirba Lietuvoje bei yra žinomo aktoriaus Kęstučio Jakšto žmona. Paklausta, ar nesunku dviem aktoriams sugyventi po vienu stogu, moteris bus atvira.

„Aš nesu gyvenusi su kitos profesijos atstovu. Yra ir lengva, ir sunku – kaip bet kuriuose kituose santykiuose. Esame panirę į darbą ir jis yra mūsų daugumos pokalbių tema. Taip yra ir toks mūsų gyvenimas“, – sakys Viktorija.

Jos priešininkė – iš Panevėžio kilusi aktorė Ž. Mardosaitė laidoje atviraus, kad be aktorystės ir ji neįsivaizduoja nei dienos.

„Kinas ir teatras yra visiškai skirtingi dalykai. Scenoje viskas vyksta čia ir dabar, tas jausmas labai veža. Kinas man yra pramoga, o teatras yra ten, kur aš atrandu save“, – pasakos mergina.

Abi aktorės kolegėmis tapo šią vasarą, kai jas į bendrą filmavimo aikštelę subūrė TV3 žiūrovų širdis užkariavęs serialas „Kam ta meilė?“. Šio serialo režisierius R. Rudokas ir tapo laidos kulinarinių varžytuvių teisėju. Tiek Viktorija, tiek Žiedūnė laidoje Ramūnui negailės gerų žodžių.

Kaip palepinu žmoną, kad pailsėtų nuo motinystės rūpesčių? Spinduliuoju didelę meilę.

„Tikrai gerbiu jį kaip režisierių. Ramūnas neįžeidinėja aktorių, nerėkia, jis visada labai tikslus, padarantis dar daugiau, nei reikia. Man labai patinka su juo dirbti“, – sakys V. Streiča.

Niekada geros nuotaikos nestokojantis ir tikras žmogus orkestras R. Rudokas, vos įžengęs į studiją, negailės liaupsių, išvydęs, kokią gardžią puotą jam paruošė kolegės.

„Tu matai, ką su manim daro, mažule? Pusryčiams anties krūtinėlė ir įdarytas triušis! Pasitempt dabar turėsi“, – juokdamasis linkėjimus žmonai perduos žinomas aktorius.

Kiek surimtėjęs Ramūnas pripažins, jog jo žmona Justina gamina tikrai skaniai ir skųstis dėl to jis tikrai negalėtų.

„Mano žmona yra geriausia kulinarė iš mano pažįstamų moterų. Na, gal po mano močiutės. Geresnio šefo už savo žmoną tikrai nepažįstu“, – teigs R. Rudokas.

Šių metų pradžioje susituokę Ramūnas su Justina prieš kelis mėnesius susilaukė pirmagimio, tačiau vėl užgriuvę tėvystės rūpesčiai garsaus aktoriaus tikrai nevargina.

„Kaip palepinu žmoną, kad pailsėtų nuo motinystės rūpesčių? Spinduliuoju didelę meilę“, – šypsosis žavusis Ramūnas.

Kaip pasikeitė R. Rudoko gyvenimas susilaukus kūdikio? Kurios – Viktorijos ar Žiedūnės – gamintas patiekalas labiau patiks šeštadienio ryto teisėjui? Visa tai ir dar daugiau – jau šį šeštadienį 9 val. kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Mano močiūtė sakydavo, kad žmogus, slepiantis akis už tamsių akinių stiklų, negali būti geru žmogumi.

Anonimas

Anonimas portretas
Per tokias lūpas tik sisiot

As

As portretas
Netikiu nei vienu Rudoko zodziu. Kiek zmonu, sugyventoju jis turejo? O ir vaiku? Gal ir pats pasimetes, nesusiskaiciuoja. Tikiu, kad po kurio laiko isvysime naujaja "meile"...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių