Quantcast

R. Kurtinaitis prabilo apie įsimintiniausią gyvenimo pamoką

  • Teksto dydis:

Žinomas krepšinio treneris Rimas Kurtinaitis šypsosi – svarbią, jo karjerai didelės įtakos turėjusią pamoką išmoko dar būdamas moksleivis. Apie tai vienas mylimiausių šalies krepšininkų papasakojo iliuzionistui Rokui Bernatoniui jųdviejų keliaudamas iš sostinės į Kauną, kur balandžio 23 d. vyks grandiozinis krepšinio jubiliejui skirtas šou K95.

Paklaustas apie įsimintiniausias krepšinio rungtynes, kuriose teko žaisti, R. Kurtinaitis nedvejojo – jas išgyveno dar tik siekdamas profesionalo duonos. Tąsyk susitikimo su varžovais rezultatas priklausė būtent nuo jo, tačiau komandos nariai lemiamais momentais kažkodėl neperduodavo jam kamuolio. Įsižeidęs perspektyvus jaunuolis nusprendė nebežaisti ir leisti draugams su situacija susidoroti patiems. R. Kurtinaičio nuotaiką pastebėjęs komandos treneris teisėjų paprašė minutės pertraukėlės, tuomet ir nutiko tai, kas R. Kurtinaičiui tapo viena įsimintiniausių gyvenimo pamokų…

„Po akimirkos mūsų ekipos strategas tepasakė – „Dabar eikite žaisti“. Ir aš viską supratau. Mes laimėjome tas varžybas... Be žodžių supratau, ką man reikia daryti. Ir iki dabar suprantu“, – patikino pakiliai nusitikęs R. Bernatonio pašnekovas.

„Laukdamas R. Kurtinaičio labai nerimavau. Ir dėl griežtokos jo išvaizdos, ir dėl to, ar tilps į automobilį!“, – šmaikštavo virtuoziškai kortomis žongliruojantis ir du pasaulio Gineso rekordus pasiekęs iliuzionistas R. Bernatonis.

Tačiau po pokalbio su krepšinio treneriu jis neabejoja – R. Kurtinaitis turi puikų humoro jausmą, yra iškalbus bei įdomus pašnekovas, žinantis itin daug dėmesio vertų istorijų, kurių daugumos liudininkais yra tapę tik sportininkai, – sirgalių akių ir ausų jos nepasiekdavo.

Grandiozinis krepšinio jubiliejui skirtas šou K95 Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks jau šį sekmadienį. Renginį tiesiogiai transliuos TV3 televizija. Visų laukia net trys įspūdingi scenos grandų specialiai parengti pasirodymai – „Žalgirio“ areną drebins Linas Adomaitis, Džordana Butkutė ir po dvejų metų pertraukos į Lietuvos sceną sugrįžtantis SEL. Jaudinančią visų laikų geriausių krepšininkų apdovanojimų ceremoniją ves Marijonas Mikutavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sergiejus

Sergiejus portretas
Pagrindine panemunskio profesija - stalius!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių