Quantcast

R. Gataveckas rėžė, kiek uždirba būdamas dėstytoju: atlyginimas kaip šiukšliavežio

  • Teksto dydis:

„Dėstytojai juokauja, kad jų atlyginimas kaip šiukšliavežio, tik ne to, kur šiukšles vežioja, nes jis daugiau uždirba, o to, kuris jas krauna...“ – sako menininkas Remigijus Gataveckas, dėstantis Lietuvos dailės akademijoje.

Jis atskleis, kiek uždirba dėstytojaudamas: už 0.75 etato – 490 eurų. „Lengva postringauti apie orumą, savigarbą, kai skrandis sotus, o tu laisvas nuo finansinių sunkumų“, – teigs R. Gataveckas.

Menininkas netvardys emocijų kalbėdamas apie Mindaugo Puidoko elgesį mergaitės istorijoje, kurią įsivaikinti norėjo užsieniečių pora, gyvenanti Naujojoje Zelandijoje.

„Vienoje laidoje pasakiau Puidokui, kad jis, dalyvaudamas garsioje įvaikinimo istorijoje, tik kelia sau reitingus. Tai žiauriausias ir šlykščiausias būdas koks tik gali būti. Tačiau mane Puidokas patikino, kad jis nė neketina kur nors kandidatuoti. Šiandien matau realybę ir negaliu tuo patikėti....“, – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ jau šiandien, 19.30 val., per LNK sakys Remigijus.

Laida primins rinkiminį spektaklį, mat joje susirinks keturi garsūs politikai, kandidatuojantys į prezidento postą. Politikams kritikos negailės komunikacijos ir viešų ryšių specialistas Arijus Katauskas, iš kandidatų kūno kalbos, kalbėsenos ir netgi aprangos atskleisiantis tikruosius jų charakterius. „Nė vienas jų neketina tapti prezidentu. Ne postas, o reklama visiems be išimties rūpi“, – teigs A. Katauskas. Kodėl specialistas dviejų kandidatų paprašys atsisegti marškinius ir nusiimti kaklaraiščius? 

Tuo tarpu kalbėdamas apie prezidentu panorusį būti politiką Petrą Gražulį, komunikacijos specialistas Arijus ragins prisiminti, kad prezidentas taip pat yra ir vyriausiųjų pajėgų vadas. „Turėdamas tokį karštakošišką charakterį, Petras, tapęs prezidentu, rizikuotų sukelti karą...“, – sakys A. Katauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zinau

zinau portretas
Gal juos ir ivertintu gerbtu jei tolerantiski butu

Mokytoja

Mokytoja portretas
Telaimina Dievas Mindauga Pudoka, nuostabus zmogus

Menininke

Menininke portretas
As mokiausi toje pacioje kartoje,kaip sis menininkas destytojas,puikiai prisimenu ji ir jo broli,ju darbus visada apziurinedavau,ju talentui ner lygiu,tik gaila,kad jie nera tinkamai ivertinti,jie patys,be niekeno pagalbos viens kita motyvavo ir idejo visas pastangas kad tapru tuo kuo yra daba r,viska sau uzsidirbo savo darbu ir kuryba,didziule pagarba!manau su laiku jie bus ivertinti ir pripazinti.Sekmes!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių