Quantcast

Projekto „Šuolis“ dalyvis M. Gaižauskas: dėl lankstumo – esu medis

  • Teksto dydis:

Žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje jau nuo vasario 8 dienos sekmadieniais 19.30 val. – grandiozinio projekto „Šuolis“ antrasis sezonas. Čia savo treniruotus kūnus, charizmą, gebėjimus taisyklingai šokinėti į vandenį ir kvapą gniaužiančius triukus pasiryžo parodyti ir dėl pergalės kovoti vienuolika itin skirtingų, ypač drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių.

Projekte ryžosi dalyvauti ir profesionalus šokėjas, „Šok su manimi“ projekte išgarsėjęs Marius Gaižauskas. 22-ejų metų vaikinas prisipažįsta: „Kažkada per olimpiadą pamačiau šią sporto šaką ir negalėjau atsigrožėti, kaip šuolininkai, šokdami į vandenį, meistriškai valdo savo kūnus ir kaip viską gražiai atlieka.“

„Kadangi esu iš ežerų krašto, iš Trakų, nuėjau pabandyti prie ežero visų eteryje pamatytų fintų, tačiau mano matyti vaizdai visiškai nesutapo su tuo, kaip man viskas pavyko, o po atliktų šuolių jutau tik didelį skausmą ir nusivylimą. Todėl gavęs pasiūlymą dalyvauti projekte „Šuolis“ net nesvarstęs sutikau, nes vis dar tikiuosi, kad man pavyks bent dalelę išmokti to, ką mačiau olimpiadoje“, – entuziastingai pasakoja šokėjas. Beje, jis taip mėgsta vandenį, kad net nežada kraustytis iš savo mylimo miesto.

Nuo vasario 8 dienos sekmadieniais 19.30 val. TV3 tiesioginiame eteryje Marius ir dar dešimt drąsuolių demonstruos ką išmoko. „Treniruotis sekasi neblogai, na bent jau taip treneriai sako. Tiesa, mano nuomone, šioje sporto šakoje kol kas esu silpnas“, – prisipažįsta šypsodamasis M. Gaižauskas.

Vaikinas sako, kad, nors ir yra šokėjas, – sunkiausiai jam sekasi tie šuoliai, kurie reikalauja lankstumo. „Lankstumu nepasižymiu, trumpiau tariant, esu medis. O geriausiai sekasi daryt bombas arba salto, ten galiu panaudot savo masę“, – juokiasi Marius.

Projekto vedėjais tapo Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė. Be Mariaus, „Šuolyje“ pergalės sieks aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, muzikos atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), „Šok su manimi“ dalyvė Jolanta Leonavičiūtė, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių