Quantcast

Emigruoti raginantį J. Statkevičių pašiepė ne tik M. Mikutavičius

  • Teksto dydis:

Sekmadienio sensacija tapo garsiausio Lietuvos dizainerio Juozo Statkevičiaus įrašas socialiniame tinkle. Raginimas palikti Lietuvą ir akivaizdus pyktis ant valdžios sulaukė didelio atgarsio.

Dizainerio pasisakymui abejingi neliko ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovai. 

"Juozai, viską pardaviau, stoviu su lagaminais. Kur renkamės?", – į akivaizdų emigracijos raginimą savo "Facebook" paskyroje reagavo Marijonas Mikutavičius. 

Nematantis teigiamų pokyčių J. Statkevičius neslėpė pasipiktinimo valdžia ir jos neveiksnumu.

"Trūksta žodžių. Nieko, reikia imtis veiksmų, krauti lagaminą, nieko čia nebus! Ir jums patariu!! Varom iš čia! Nes ateis laikas, kai neišleis!!! Varom!!!“, – rašė dizaineris J. Statkevičius.

Kandžių replikų mados ekspertui nepagailėjo ir dainininkas Saulius Prusaitis. Pastarasis savo nuomonę išreiškė komentuodamas M. Mikutavičiaus įrašą.

"Aš galiu paimt nuo "ERGO", "Statoil" degalinės. Laukiame visa šeima", – sarkastiškai parašė jis.  

Labos nakties savo "Facebook" draugams muzikantas taip pat linkėjo J. Statkevičių pašiepiančiu įrašu.

"O ne, Lietuva, tu manim taip lengvai neatsikratysi! Labanakt", – rašė S. Prūsaitis. 

Pirmadienio rytą vis dar netilo šio dizainerio įrašo atgarsiai. Savo nuomonę išreiškė ir žurnalistas Saugirdas Vaitulionis.

"O tai gal jau gali tas Juozas pagaliau emigruoti? Grasina kiekvieną mėnesį! Kaip tyčia – dažniausiai savaitgaliais... Nu kiek galima ant tos Lietuvos varyt? Arba nuogi selfiai, arba kliedesiai: koks neįvertintas ir kaip Lietuvoje blogai. Viso gero, gero kelio, sėkmės Paryžiuj, Niujorke, "Vogue" viršeliuose ir visur, kur laukia išskėstomis rankomis neįvertintų talentų iš Lietuvos!" – linkėjimų negailėjo Saugirdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Bebalsis. Jo nuomone neidomi!... Trys melejonai...

aaa

aaa portretas
Na gal statkevicius ir nera visu megemas ar siaip maladiec zmogus ar belenkaip susireiksmines ar jo ten niekas neleukia nes jam geriau tten nebutu... Bet jo patarimas kitiems zmonems kurie nemato cia ateities yra pats geriausias varijantas koki dbr daugelis galetu padaryti. Nes leituva jau ateities nebeturi ir dar greitai gero nenusimato su dabartiniasi veiksmais... Kas turi dar gerus darbus tie buna bet tie kas dirba maximoje uz minimuma begit kuo greiciau nes uzsienyje kasininke geriaus uzdirba nei cia geri specelistai :D

taip

taip portretas
Jau toks susireikšminimas, kad net nebeaišku, ką nori tuo parodyti....Nepilietis...Tik kiti kalti...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių