Quantcast

Seimo nario padėjėjas: dėl gražios bobos galiu padaryti viską

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys Kęstutis Dambrauskas, kuris šiuo metu pluša Seimo nario Aurimo Gaidžiūno padėjėju, socialiniame tinkle "Facebook" išgarsėjo kaip vulgarybių mėgėjas.

Pribloškė posakiais

Dėl kai kurių pavaldinio pasisakymų viešojoje erdvėje teko aiškintis net ir Seimo nariui. Tačiau kol kas partijoje K.Dambrausko pasisakymai nebuvo svarstomi, Valstiečių ir žaliųjų partijos etikos sargai nemėgino auklėti kitą trečiadienį 29-ąjį gimtadienį švęsiančio partijos nario.

Pats K.Dabrauskas dienraščiui aiškino, kad nieko blogo neįžvelgia žinomo atlikėjo Egidijaus Dragūno žodžiuose, kuriuos parlamentaro padėjėjas patalpino socialinio tinklo paskyros viršelio nuotraukoje: "Gyvenimas tik vienas, ir jeigu vogti – tai milijoną, o jeigu p**ti – tai karalienę (SEL)" (kalba netaisyta).

Tai juk jumoras, šiaip aš linksmas žmogus.

"Tai juk ne mano žodžiai, o E.Dragūno. Tai juk jumoras, šiaip aš linksmas žmogus. Mėgstu pajuokauti. Aš labiau žiūrėjau į E.Dragūno nuotrauką, o ne į žodžius", – kalbėjo K.Dambrauskas.

K.Dambrauskas gyrėsi baigęs Šiaulių universitetą.

"Studijavau viešuosius ryšius bei lietuvių kalbą ir filologiją. Šiuo metu esu kalbotyros doktorantas", – pasiekimus vardijo nuolat žodį "jumoras" vartojantis kalbotyros doktorantas.

Valstiečių ir žaliųjų partijos narys kandidato anketoje pabrėžė nuolat dalyvaujantis įvairiose mokslinėse kalbininkų konferencijose ir gyrėsi Šiaulių universitete veikiančio tarptautinio tyrėjų tinklo RENET naryste.

Traukia "bobos"?

Dar viena auksinė mintis, patalpinta šio partijos atstovo paskyroje, gali kai kam padvelkti seksizmu – "Dėl gražios bobos galiu padaryti viską…Netgi negražią bobą".

Nevykęs pajuokavimas.

"Nesu vedęs. Čia juk žinomame seriale minėta frazė. Nepagalvojau, kad tokio dėmesio gali sulaukti nuotrauka ir žodžiai. Nevykęs pajuokavimas. Kaip yra sakoma, bet kokia reklama yra reklama. Mačiau, kad Andrius Tapinas pasidalino mano viršelio nuotrauka. Nėra tai malonu, tačiau aš negalvojau, kad kažkas čia kapstysis ir tame ką blogo įžvelgs. Yra toks pasakymas – tai yra panašu į tai, kai vienoje vietoje ieškoma sliekų", – dėl kritikos pyktelėjo K.Dambrauskas.

Rašo gražius sveikinimus

K.Dambrauskas aiškino, kad paskyros viršelio nuotrauką įkėlė prieš kelerius metus ir ji niekam partijoje nekliuvo. Socialinio tinklo paskyroje K.Dambrauskas tikino sarkastiškai citavęs liaudišką dainą "Aš išgėriau vieną", kurią atlieka ansamblis "Sadūnai".

"Kažkas pagalvojo, kad aš propaguoju alkoholį. O aš juk beveik negeriu. Beje, iškapstyti pasisakymai, kurie buvo parašyti prieš penkerius metus", – tikino K.Dambrauskas.

Vyras kalbėjo apie kitas nuotraukas, kurios jau pašalintos iš jo paskyros. Vienoje jų Šiaulių universiteto doktorantas buvo vaizduojamas pusnuogis, pečius pridengęs kailinukais.

Kitoje – labai jau į K.Dambrauską panašus vaikinas su buteliu rankoje. Seimo nario A.Gaidžiūno nuomone, padėjėjui nedera taip elgtis viešojoje erdvėje.

"Neturiu aš feisbuko, todėl ir nepatikrinau jo. Nu, bet nevisai jis ten "parazitiškai" elgėsi. Ne savo mintis rašė. Jaunas vaikis dar yra. Gerai, kad pripažįsta kaltę. Jei dar gintųsi, tai iškart reikėtų mesti lauk. Jis baigęs mokslus, moka straipsnius rašyti, jei reikia, gražų sveikinimą suranda, parašo. Viešųjų ryšių klausimais jis man nepatarinėja, šiaip jis yra sekretorius ir ne Seime, o Radviliškyje", – apie padėjėją kalbėjo A.Gaidžiūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na turime ką turime... manau ateityje dar įdomesnių turėsime, apgailėtina...

LTV

LTV portretas
Protingi emigravo ir emigruoja,liko tik tokie ciudikai.

Mastymai

Mastymai  portretas
Vulgarus ir moraliai supuves senas pirdzius. Jo socialiniame tinkle ne humoras, o dvokiantis meslas
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių