Quantcast

Po tragedijos prabilo R. Boravskis: kas įvyko lemtingą naktį?

  • Teksto dydis:

Šiandien po tragiškos nelaimės sveikstantis aktorius ir režisierius Rolandas Boravskis net juodžiausiame sapne nesapnavo, kad viena 2015-ųjų spalio naktis jo gyvenimą pakeis negrįžtamai. Pro Vilniaus Kamerinio teatro langą iš penkto aukšto iškritęs ir itin rimtus kūno sužalojimus patyręs žinomas vyras buvo paniręs į komą, kurioje prabuvo savaitę.

Praėjus 1,5 metų po skaudžios nelaimės, R. Boravskis pirmą kartą tik TV3 gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ papasakos, kas įvyko lemtingą naktį ir kaip jis jaučiasi šiandien.

Iki tos nakties R. Boravskis gyveno visavertį ir įdomų gyvenimą: kūrė vaidmenis teatre, lietuviškuose serialuose bei filmuose, pats režisavo spektaklius. Bene ryškiausias – Lorenso vaidmuo TV3 serialuose „Nemylimi“, „Pasmerkti“, „Svetimi“ jam pelnė neregėtą populiarumą.

Aktorius laidoje pasakos, jog svajoja kuo greičiau grįžti prie to, kas mylimiausia – vaidybos ir režisūros. Nors šiandien R. Boravskis vis dar sunkiai valdo pusę kūno, jam sunku kalbėti, jis jau sulaukė pirmo pasiūlymo pamėginti sugrįžti į filmavimo aikštelę – aktorius sukūrė vaidmenį naujame TV3 seriale „Šviesoforas“, kuris eteryje pasirodys jau kovo 13 dieną.

„Ilgą laiką po komos jaučiausi taip, lyg gyvenčiau pomirtiniame gyvenime. Jaučiausi miręs... Viską mačiau tarsi iš šono...“, – apie sunkus išgyvenimus gyvenimo būdo laidoje šį sekmadienį prabils R. Boravskis.

Itin atvirame interviu gyvenimo būdo laidos žiūrovams aktorius papasakos tai, ko dar nėra niekam viešai pasakojęs. „Po spektaklio „Karalius nuogas“ su kolegomis pasilikome pavakaroti... Tą dieną į teatrą atėjau jau sirgdamas, stipriai peršalęs, sumaišiau vaistus su alkoholiu...“, – atvirai pasakojimą pradės R. Boravskis ir atskleis viską, ką prisimena.

Kas nutiko lemtingą naktį? Kas dėl to kaltas? Kaip populiarus aktorius jaučiasi šiandien ir apie ką jis svajoja? Visi atsakymai – šį sekmadienį 18 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Sumaišiau vaistus nuo peršalimo alkoholiu, apsvaigau ir iškritau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių