Quantcast

Po karšto sekso trise trileryje „Tuk tuk“ K. Reeveso laukia kančios ir spąstai

  • Teksto dydis:

Prieš dvi dienas 51-ąjį gimtadienį atšventęs Keanu Reevesas nuo šiandien Lietuvos kino teatruose rodomame trileryje „Tuk tuk“ (angl. „Knock Knock“) mėgins išsivaduoti iš dviejų itin gundančių psichopačių jam paspęstų pinklių. Dėl jaunos išvaizdos žiniasklaidos dažnai giriamas K.Reevesas šįsyk įkūnija pažeidžiamą vidutinio amžiaus vyrą, architektą Evaną, nepajėgusį atsispirti gražuolių provokacijai.

Retas vyras niekuomet nėra pagalvojęs, koks būtų jausmas atsidurti lovoje su dviem karštomis merginomis. Šitokios seksualinės fantazijos išsipildymas filme „Tuk tuk“ K.Reeveso herojui virsta tikru košmaru. Tiesa, pats aktorius portalui ShockTillYouDrop.com teigė, kad jam filmo istorija patiko. „Mano herojus Evanas yra šeimos vyras, jis turi du vaikus. Kai artimieji išvyksta savaitgaliui, jis lieka namuose dirbti. Pasigirsta beldimas. Ant jo durų slenksčio – dvi žavios merginos. Jos permirkusios iki siūlelio ir vilkinčios vakarėliui tinkamais drabužiais. Viešnios paprašo pagalbos ir apšilti, o vėliau visą dėmesį skiria man. Pasiduodu aistrai ir jų vilionėms, o atėjus rytui jos nebenori išeiti. Netrukus paaiškėja, kad jos suplanavo man keršto planą ir ne vieną bausmę... Buvo tikrai smagu vaidinti“, – kalbėjo K.Reevesas.

Erotikos ir siaubo filmo elementų turintis Eli Rotho trileris žiūrovus privers vis užduoti sau klausimą – ar kartą paragauta saldi nuodėmė verta tokių pasekmių? Viena vertus, K.Reeveso herojus pasiduoda gundymams ir nuogiems merginų kūnams, tačiau kuris vyras būtų jo vietoje atsilaikęs? O galbūt tai – jo silpnumo požymis? Kita vertus, ši istorija tik patvirtina kartų patikrintą išmintį – niekuomet nežinai, kada rasi vilką, tūnantį avies kailyje.

Beje, įdomu tai, kad vieną seksualiųjų psichopačių įkūnijusi Čilės aktorė Lorenza Izzo yra filmo režisieriaus E.Rotho žmona. Jos bendrininkę Bel įkūnijusi Ana de Amas taip pat yra kilusi iš Lotynų Amerikos, Kubos. Naujoji juosta „Tuk tuk“ buvo kuriama pagal 1977-ųjų Peterio Traynoro siaubo trilerį „Death Game“.

Neprognozuojamą viliokių ir jų aukos žaidimą įtempto siužeto trileryje „Tuk tuk tuk“ Lietuvos publika jau gali išvysti šalies kino teatruose.

Filmo „Tuk tuk“ anonsas (N-16)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių