Quantcast

Po bučinio „Radio Show“ duetas paskelbė apie savo vedybas

  • Teksto dydis:

Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas pripažino, kad po jų paruoštos kalbos į jokius apdovanojimus jų, ko gero, turėtų nebekviesti.

Jau šį antradienio vakarą, 19.30 val., LNK televizijos eterį pasieks nacionaliniai technikos apdovanojimai „Tech Top 2018“, kuriuose bus apdovanota geriausia metų technika ir sukurti įspūdingi technologiniai šou.

Naujausios technologinės inovacijos scenoje, įrenginiai, praturtinę šou ir nusipelnę didžiausių žiūrovų ovacijų bei muzikinės premjeros: Monika Marija pirmą kartą pristatys savo naująjį kūrinį su Leonu Somovu „Pabundu“, „Vilniaus Energija“ pristatys naujausius darbus „Bepilotė mašina“ ir „Dronai“, o Monique scenoje pirmą kartą gyvai atliks dainą „Planai“. 

Tačiau šou metu žiūrovus nustebins ne tik atlikėjų pasirodymai, bet ir technikos nugalėtojus paskelbę nominacijų teikėjai. Žinomi šou, verslo, sporto ir televizijos veidai apie technikos nominacijas kalbėjo remdamiesi savo pačių patirtimi ir pamąstymais.

Savo kalbą nominacijų paskelbimo soste prieštaringai vertinamas duetas pradės visus šokiravusiu bučiniu ir pareiškimu, kad jie susituokė.

Agnė Jagelavičiūtė prieš paskelbdama geriausio metų telefono nugalėtoją visiems paaiškins, kam iš tikrųjų skirtas šis įrenginys – mados, skonio ir gyvenimo būdo ekspertė surengs tiesioginį pokalbį su jai labai svarbiu žmogumi.

Tuo metu „Lietuvos technikos pasiekimo“ nominaciją teikęs Aurelijus Rusteika žiūrovus priblokš savo naujausiu „išradimu“  – skėčiu dronu, kuris, jam paskelbus nominaciją, tiesiog išskraidins jį iš scenos.

Tačiau vienu skandalingiausių vakaro nominacijos paskelbimu taps legendinio „Radio Show“ dueto Česlovo ir Broniaus kalba. Dar prieš lipdami į sceną, Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas pripažino, kad po jų paruoštos kalbos į jokius apdovanojimus jų, ko gero, turėtų nebekviesti. Savo kalbą nominacijų paskelbimo soste prieštaringai vertinamas duetas pradės visus šokiravusiu bučiniu ir pareiškimu, kad jie susituokė. Tačiau tai bus tik pradžia...

Duetas ne tik juokaus apie robotus, atliekančius socialinių tarnybų vaidmenį, bet ir tokius, kurie teiktų subtilesnes paslaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LNK

LNK portretas
Reto durnumo renginys. Maniau “auksiniai svogunai” buvo dugnas, pasirodo ne..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių