Quantcast

Iš pirmų lūpų: J. Liesio žmonos paieškos ir vieša J. Leonavičiūtės išpažintis

  • Teksto dydis:

Didžiausios pastarųjų dienų naujienos – kultinės grupės „B‘avarija“ atsikūrimas ir gražuolės Jolantos Leonavičiūtės prisipažinimas apie praeities klaidas – filmavimąsi erotiniame vaizdo klipe. TV3 naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ 19.30 val. šiandien žvaigždžių lūpomis pasakos šias išskirtines istorijas. Žiūrovų laukia J. Leonavičiūtės ašaromis aplaistytas prisipažinimas ir atsakymas, kodėl Deivydas Zvonkus, Vilius Tarasovas bei Juozas Liesis nusprendė vėl susiburti.

Ketvirtus metus vyksiančiuose muzikos asociacijos metų apdovanojimuose „M.A.M.A. 2015“ pasirodysianti grupė „B‘avarija“ atsikuria ne šiaip sau. Pasirodo, vyrai į sceną grįžta su tikslu – surasti Juozui žmoną.

„Aš sugrįžtu dėl tų milijonu rankų, akių, spindesio... To esu labai pasiilgęs – džiaugsmo pakylėtų pasisiūbavimų“, – laidos „VIRAL‘as“ žiūrovams šįvakar atviraus Juozas. Žinomas vyras tikins, kad grupės susikūrimas ypatingas įvykis. „Noriu pakartoti kažkurį savo gyvenimo sėkmės etapą. Galbūt kursiu šeimą. Prisimenu, kūriau šeimą tada, kai grupė „B‘avarija“ linko, tai jei dabar grupė atsikurs, kurį laiką gyvuos ir paskui vėl links, tai galbūt tuo momentu ir pasirodys moteris, su kuria aš galėsiu užsimaišyti dar pora vaikų“, – šypsodamasis pasakos J. Liesis.

Kokius meilės receptus J. Liesiui siūlys Vilius ir Violeta Tarasovai bei Deivydas ir Katažina Zvonkai?

Šįvakar laukia ir išskirtinis „Šok su manimi“ dalyvės J. Leonavičiūtės interviu. „Noriu prisipažinti, ką esu padariusi nedoro, nes nuodėmės išlenda visada ir dažniausiai pačiu netinkamiausiu metu. Kaip tik dėl to apie tai kalbu pati – savo, o ne kieno nors kito lūpomis“, – netikėtus, tačiau nuoširdžius žodžius ištars Jolanta.

Televizijos projektuose išgarsėjusi gražuolė atvirai pasakos apie savo darbą užsienyje. Moteris prisipažins, jog gyvendama svetur priėmė ne vieną netinkamą sprendimą. Pasak jos, blogiausias – sutikimas nusifilmuoti erotinio masažo vaizdo klipe. „Buvau jauna, kvaila ir pasimetusi. Buvau viena užsienyje – be šeimos, be artimų žmonių, be nieko, su kuo galėčiau pasitarti. Dėl to pasidaviau įkalbinėjimams ir sutikau nusifilmuoti tam klipe. Užfiksuotuose vaizduose – aš, masažuojanti vyrą. Ne tik įprastas kūno vietas, bet ir intymias“, – netramdydama ašarų pasakos J. Leonavičiūtė.

„Dariau taip, kaip tada atrodė. Klipo trukmė apie 30 minučių, bet kaltės ir gėdos jausmas mane persekioja iki šiol“, – atvira savo gyvenimo istorija su TV3 žiūrovais dalinsis J. Leonavičiūtė.

Žinoma moteris sako, kad apie karčias praeities klaidas garsiai prabilo siekdama duoti patarimą visiems, dukras į užsienį išleisti ketinantiems tėvams ir mamoms. „Noriu įspėti mamas, tėčius, – žiūrėkite, ką jūsų dukros veikia užsienyje, bendraukite su jomis, kalbėkite, kad paruoštumėte ir apsaugotumėte nuo tokio klystkelio, kuriuo pasukau aš.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių