Quantcast

Pirmasis „X Faktoriaus“ finalas: šou paliko du dalyviai

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai išvydo pirmąjį „X Faktoriaus“ finalą. Šešiolika šou dalyvių dvi savaites repetavo ir atsakingai ruošėsi pasirodymui. Išvydus visus pasirodymus, savo nuomonę išsakė žiūrovai. Jie balsavo, kurių dalyvių pasirodymai jiems patiko labiausiai. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo du dalyviai, kuriems kelias projekte jau baigtas.

Visą savaitę TV3 žiūrovai galėjo balsuoti ir deleguoti vieną „Kėdžių iššūkio“ neįveikusį į tiesioginius finalus. Daugiausiai balsų surinko Rūta Budreckaitė. Ji tapo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokine ir turėjo teisę pasirodyti finale.

Mažiausiai žiūrovų balsų tiesioginio finalo metu surinko duetas „Senimo beatas“. Sauliaus Prūsaičio mokiniai be kovos turėjo palikti šou. Dėl išlikimo taip pat kovojo Meda Borisaitė ir Ugnė Audzevičiūtė. Merginoms atlikus dainas teisėjai sprendė, kuri iš jų yra verta keliauti toliau, o kurios pasirodymas projekte baigtas.

Abi šou dalyvės surinko vienodą skaičių balsų. Už Ugnę balsavo S. Prūsaitis, Marijonas Mikutavičius, Už Medą – Justė Arlauskaitė-Jazzu ir S. Urbonavičius-Samas. Atskleidus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projektą turi palikti Meda. Puikaus balso savininkė sunkiai tvardė emocijas ir po šou paplūdo ašaromis. Ji dėkojo komandai už suteiktą galimybę tapti populiariausio Lietuvoje muzikos projekto dalimi.

Antrajame „X Faktoriaus“ finale pasirodys penkiolika šou dalyvių. S. Prūsaitis šį sezoną vadovauja grupių kategorijai, kurioje: „Good Time Boys“, Rokas ir Laurynas, „Intervalai“, „Senimo beatas“. Merginų komandos vadovas – S. Urbonavičius-Samas. Šioje komandoje: Emilija Misiūnaitė, Elzė Borsteikaitė, U. Audzevičiūtė ir R. Budreckaitė.

Vaikinų komandai vadovauja M. Mikutavičius. Šioje komandoje: Lukas Zažeckis, Renaldas Malinauskas, Rimvydas Matukynas-Antturi, Silvestras Beltė. Vyresniųjų komandoje: Lukas Jonaitis, Kristina Jurevičiūtė, Milda Martinkėnaitė, Davitis Adamashvilis. Į priekį juos veda J. Arlauskaitė-Jazzu.

Palaikyti savo favoritus galima ne tik prie televizoriaus ekrano, bet ir filmavime. Įsigyti bilietus į tiesioginius finalus ir superfinalą, vyksiantį „Žalgirio“ arenoje, galima puslapyje Tiketa.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Kad tokie ir esat

Kylo

Kylo  portretas
Klausimas. Ar ji nepagalvoja,kad tie patys debilai,urodų tauta ateina į jos koncertus?

Papildau

Papildau portretas
Nustojau žiūrėti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių