Quantcast

Penki grupės „Pop Ladies“ įvaizdžiai pagal dizainerę D. Vapsvę

  • Teksto dydis:

„Veidrodėli, veidrodėli, pasakyk – kas pasaulyje gražiausia?“, - šį pasakos apie Snieguolę klausimą viena po kitos juokais kartojo grupės „Pop Ladies“ dainininkės.

Merginos dalyvavo dizainerės Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos „Domino“ fotosesijoje ir neslepia – ji buvo viena įsimintiniausių gyvenime.

„Daugybė veidrodžių ir stilingų drabužių! Likau sužavėta to, ką mačiau ir kaip atrodžiau!“, - pakiliomis emocijomis dalinosi žinoma dainininkė Liepa Mondeikaitė – Norkevičienė.

Ji tvirtino buvusi pakerėta visų D. Vapsvės parinktų įvaizdžių – nuo laisvalaikio iki tinkamo prabangiam renginiui. „Pop Ladies“ narė nedvejojo – jai, kaip labiau mėgstančiai klasikinį stilių, galimybių transformuoti aprangos derinius ir juos pritaikyti įvairioms progoms, yra labai svarbu. Dažniau kelnes nei sukneles dėvinti Liepa stebėjosi D. Vapsvės kūrybą atradusi tik dabar.

„Iki šiol dažnai pati sau kurdavau drabužių modelius ir juos pateikdavau įgyvendinti siuvėjoms. Tiesiog iki šiol parduotuvėse nerasdavau stilingų drabužių, kurių kainos nešokiruotų! Nuo šiol viskas bus paprasčiau!“, - juokdamasi pasakojo dainininkė.

Naujoji „Pop Ladies“ narė Andžela Adamovič, itin mėgstanti sukneles, šįkart išskyrė D. Vapsvės kurtas kelnes. Ji sakė ilgai negalėjusi atsižiūrėti į veidrodį ir nenorėjusi nieko keisti.

„Kad ir ką apsirengėme fotosesijos metu, viskas buvo gražu“, - nedvejojo atlikėja, susižavėjusi lietuvių dizainere.

Trykšdamos gera nuotaika prieš fotografo Ramūno Tangurio fotoaparatą tąsyk daug laiko praleido ir Natalija Bunkė bei Katažina Zvonkuvienė, D. Vapsvės kūrybą jau atradusios gana seniai bei savo spintose turinčios ne vieną jos autorinį darbą.

„Naująją „Domino“ kolekciją norėjau parodyti kitokiam kontekste, nei ji buvo pristatyta ant podiumo. Šį kartą mano personažai - koketiškos pamaivos. Parinktam vaidmeniui atlikti puikiai tiko „Pop Ladies“ merginos. Jos - labai skirtingos, žavingos, charizmatiškos, stilingos. Džiaugiuosi, kad visi mano sukurti įvaizdžiai kiekvienai tiko ir patiko“, - sakė D. Vapsvė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DEDE

DEDE portretas
Kodel jos visos tokios baisios,nesuprantu,kodel taip apsiskarmaliuoja? Paziuretu,kaip rusios estrados zvaigzdes zavingai atrodo,jau nekalbu apie skirtuma kaip vokalu,bunke visada tik ziopcioja,nesutampa garsas ir lupos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių