Quantcast

Pavojingas pasieniečių darbas – naujoje BTV laidoje

  • Teksto dydis:

Naująjį sezoną BTV pradeda su nauja adrenalino kupina realybės drama „Pasienio sargyba“. Šiame projekte žiūrovai turės progą dalyvauti ekstremaliose ir sudėtingose operacijose.

Turbūt retas susimąsto, kokį sunkų ir adrenalino kupiną darbą atlieka Lietuvos pasieniečiai. Ir net nenutuokia, su kuo jiems tenka susidurti kiekvieną dieną: nuo rimtų nusikaltėlių gaudymo ir pasalų rengimo sučiumpant kontrabandininkus iki nelegaliai kirtusių Lietuvos sieną imigrantų paieškų pelkėse.

Filmavimo komanda stebėjosi Lietuvos pasieniečių ištverme, pasirengimu ir iššūkiais, su kuriais jiems tenka susidurti. „Filmuodami „Pasienio sargybą“ patekome į tokias situacijas, į kurias nelinkėtume patekti nė vienam“, – patirtimi dalijosi projekto prodiuseriai.

Štai ką tik Lietuvos pasienio pareigūnai atliko itin pavojingą operaciją sulaikant kontrabandos gabentojus per Lietuvos pasienį. Miške paslėptame automobilyje jie rado kontrabandinių cigarečių už 40 tūkst. eurų. Surengę pasalą, pasieniečiai pralaukė kelias valandas ir galiausiai sučiupo įtariamuosius. Ši pavojinga operacija buvo užfiksuota naujos BTV laidos „Pasienio sargyba“ kamerų ir bus rodoma televizijos ekranuose jau visai netrukus.

Lietuvos pasienio pareigūnų darbas iš arti – nuo spalio 5-osios trečiadieniais, 21 val. laidoje „Pasienio sargyba“ per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių