Quantcast

Pavogta per „Oskarų“ ceremoniją vilkėta 150 tūkst. dolerių vertės suknelė

  • Teksto dydis:

Perlais siuvinėta, 150 tūkst. dolerių (133 tūkst. eurų) verta suknelė, kurią per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją praėjusį savaitgalį vilkėjo Kenijos žvaigždė Lupita Nyong'o (Lupita Njong'o), buvo pavogta iš aktorės viešbučio Los Andžele, pranešė policija.

L.Nyong'o sekmadienį sukėlė sensaciją, kai ant raudonojo kilimo pasirodė su ta įmantria, pagal užsakymą Francisco Costos (Fransisko Kostos) sukurta „Calvin Klein“ suknia. Pribloškiama suknelė yra dekoruota maždaug 6 tūkst. natūralių baltų perlų ir aktorė sakė, kad padėjo sukurti jos dizainą vandenyno tema.

Suknelė buvo pavogta iš Vest Holivude, visai šalia Saulėlydžio bulvaro esančio viešbučio „London“ kambario. Apie vagystę buvo pranešta trečiadienį vakare.

„P. Nyong'o vagystės metu kambaryje nebuvo“, – sakė Los Andželo apygardos šerifo departamento pareigūnas Johnas Mitchellas (Džonas Mičelas).

Kol kas policija nieko dėl šios vagystės neareštavo, pranešė laikraštis „Los Angeles Times“.

31 metų L.Nyong'o pernai už vaidmenį filme „12 vergovės metų“ (12 Years a Slave) pelnė geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą“ ir yra atidžiai stebima dėl savo mados pasirinkimų. Per šiemetinę „Oskarų“ ceremoniją ji įteikė geriausio antrojo plano aktoriaus apdovanojimą.


Šiame straipsnyje: Lupita NyongsuknelėOskarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių