Quantcast

Pakruojo dvare atšaukiamas ledo skulptūrų ir ugnies festivalis

  • Teksto dydis:

Vasario 22-24 dienomis Pakruojo dvare turėjęs vykti ledo skulptūrų ir ugnies festivalis „Ledo karalystė“ yra atšaukiamas. Pasitarę su ledo skulptūrų meistrais, festivalio organizatoriai nusprendė atšaukti renginį dėl atšilusio oro.

Pakruojo dvaras trečius metus iš eilės planavo savo prieigose surengti didelio masto tarptautinį ledo skulptūrų festivalį žvaigždynų tema. Tačiau, įvertinę orų prognozes, festivalio „Ledo karalystė“ organizatoriai nusprendė renginį geriau atšaukti nei nuvilti lankytojus. Pasak rengėjų, net jeigu patį renginio savaitgalį ir sugrįžtų nuolatinis šaltukas, visą ateinančią savaitę numatoma pliusinė temperatūra neleistų iš viso pasaulio atvykusiems meistrams tinkamai paruošti skulptūrų iki renginio pradžios.

Visiems, iš anksto įsigijusiems bilietus į festivalį „Ledo karalystė“, pinigai bus automatiškai grąžinti į mokėtojų sąskaitas per savaitę.

Pakruojo dvaro komanda, šią žiemą Lietuvai pristačiusi festivalį „Didieji Kinijos žibintai“ ir pelniusi sėkmingiausio Lietuvos turizmo produkto 2018 metais titulą, apgailestauja, kad tenka atsisakyti šių metų ledo skulptūrų ir ugnies šventės bei atsiprašo už galimus nepatogumus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lankytoja

Lankytoja portretas
Kodel Harmony parke ledo "isvarvejusiu" ledo skulpturu renginyje Pasaka nebuvo grazinti pinigai uz is anksto internetu pirktus bilietus?

tomas

tomas portretas
Taip elgiasi atsakingi ir garbingi vadovai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių