Quantcast

P. Hilton brolis Conradas pripažins savo kaltę dėl siautėjimo lėktuve

  • Teksto dydis:

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtojos Paris Hilton jaunesnis brolis Conradas (Konradas) sutiko padaryti kaltės pripažinimą dėl trukdymo lėktuvo įgulai per praeitais metais vykusį skrydį iš Londono į Los Andželą, kai jis kitus keleivius išvadino valstiečiais ir grasino mirtimi įgulos nariams.

20-metis Conradas Hiltonas antradienį pasirašė susitarimą ir ketvirtadienį turėtų stoti prieš teismą, bet jis savo kaltę dėl to nusižengimo pripažins vėliau, nurodė federalinė prokuratūra Los Andžele.

Už tą chuliganizmo incidentą jam grėsė iki šešių mėnesių laisvės atėmimo, metų bandomasis laikotarpis ir 5 000 dolerių (4,48 tūkst. eurų) bauda, bet prokurorai sakė, kad pagal susitarimą prašys teisėjo skirti tik bandomąjį laikotarpį.

C.Hiltono advokatas Robertas Shapiro (Robertas Šapiras) kol kas nekomentavo to pranešimo, bet anksčiau yra sakęs, kad jo kliento elgesį galbūt paskatino „migdomųjų vaistų poveikis“ arba panašios priežastys.

Duodamas parodymus Federaliniam tyrimų biurui (FTB) C.Hiltonas pripažino, kad išvadino kitus keleivius „valstiečiais“ ir sakė, kad būtų nužudęs vieną stiuardą, jeigu kitas keleivis nebūtų jo sutramdęs per 10 valandų trukusį skrydį praeitų metų liepos 31 dieną.

C.Hiltonas ignoravo nurodymus prisisegti saugos diržais ir pradėjo vaikštinėti salone lėktuvui kylant, sakoma kaltinamajame dokumente.

Kai jam buvo liepta grįžti į vietą, jis tapo nevaldomas, o per virtinę tiradų grasino nužudyti kelis skrydžio palydovus ir antrąjį pilotą, be to, grasino juos atleisti iš darbo. Tas įniršio protrūkis pravirkdė kelis salone buvusius vaikus.

„Galiu per penkias minutes padaryti taip, kad jūs būtumėt atleisti. Pažįstu jūsų bosą. Mano tėvas tai apmokės, anksčiau jis taip yra daręs. Praėjusį kartą tėtis sumokėjo 300 tūkst. dolerių“, – jo žodžiai cituojami teismo dokumentuose.

C.Hiltono tėvai yra aukštuomenės dama Kathy Hilton (Keti Hilton) ir verslininkas Rickas Hiltonas (Rikas Hiltonas), viešbučių tinklo „Hilton“ įkūrėjo Conrado Hiltono vaikaitis.

Jaunuolis sakė, kad buvo supykęs dėl išsiskyrimo su savo mergina ir norėjo parūkyti marihuanos. Vienu metu jis užsidarė žemutinio denio tualete, iš kurio pasklido kanapių kvapas, sakoma parodymuose.

Kilus barniui, C.Hiltonas smogė kumščiu į salono pertvarą, vos nepataikydamas į galvą vienam stiuardui. Nors tas palydovas sakė, kad juto pavojų, jis pridūrė: „Nemanau, kad jis tyčia norėjo man pakenkti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių