Quantcast

P. Gražulis nusprendė badauti – nevalgo jau daugiau nei 20 dienų

  • Teksto dydis:

Seimo narys Petras Gražulis kardinaliai pakeitė gyvenimo būdą – pradėjo badauti ir taip nori išpirkti savo kaltes. Politikas pasakoja, kad nevalgo jau 21 dieną, geria tik žolelių arbatas.

„Truputį nevalgau, bet tai yra adventinis laikotarpis. Turiu daug nuodėmių, reikia atgailauti ir tai yra labai geras metas. Nevalgau jau 21 dieną, bet jaučiuosi labai gerai ir patariu taip daryti kitiems, kuriems reikia numesti šiek tiek svorio. Tikrai žmogus geriau jaučiasi“, – šį ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK sakys P. Gražulis.

Kaip atsispirti maisto pagundoms, Petras konsultavosi su Seimo sveikuoliu Dainiumi Kepeniu.

„Aš tą jau seniai stebiu, mano kolegos pradeda jaustis ramiai ir drąsiai. Čia yra tikro advento pavyzdys. Petras yra šaunuolis. Koks lieknutis, koks grakštutis, koks energingas, tai ateis laikas visiems, kai užsiteršime, tai reikės tą patį padaryti, ką Petras daro“, – kalbės D. Kepenis.

P. Gražulis laidoje pripažins, kad labiausiai jam sunku dėl jo elgesio su Birute: „Be abejonės, šita nuodėmė yra didžiausia, kuri įvyko tarp manęs ir Birutės, ir čia akivaizdu“.

Laidoje politikas pasakos, kad pas dukrytę apsilanko vis dažniau: „Jau kokius keturis kartus buvau nuvažiavęs. Kalėdoms irgi reikės kažką nupirkti“.

Tačiau ne visi tiki Petro atgaila. Arvydas Anušauskas sakys, kad pastaruoju metu Petras yra daug irzlesnis.

„Pasidarė irzlesnis, nepatenkintas, kas antras žodis yra „konservatoriai“. Šiomis savaitėmis pastebiu, kad piktas. Aš manau, kad pasninkas yra naudingas žmogus, jeigu jisai iš tiesų yra tikintis, bet tikintys žmonės paprastai darosi geresni“, – kalbės A. Anušauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tt

tt portretas
o kada būna badavimo pietų pertrauka ?

Gal ir gerai

Gal ir gerai portretas
Pastebėjau kad jo užmetamos konservatoriams ar liberalams replikos tapo taiklesnės ir stipresnės.:D)

Kauniete

Kauniete  portretas
O visi galai badauja ar tik vienas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių