Quantcast

O. Pikul paviešino vyro žinutes: susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo

  • Teksto dydis:

Nuolatiniai išgėrinėjimai, nuo kelių dienų iki kelių savaičių trunkantys pasilinksminimai gyvenant ne šeimos namuose, o viešbučiuose arba pas draugus, trumpalaikiai romanai su kitomis moterimis – taip apie kitą, nematomą santuokos pusę su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos 33-ejų grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul.

Pasak Oksanos, ji norėjusi išsiskirti tyliai ir taikiai, tačiau to padaryti jau nebepavyks. Prieš 5-erius metus vykusios poros vestuvės priminė pasaką, vėliau – šeimos fotosesijos gimus sūnui žurnalų viršeliuose ir nuotraukos socialiniuose tinkluose. Šiandien Oksana prisipažins – daug kas buvo melas, nes tiesos pasakoti nesinorėjo.

„Žiurkė, prostė...“, – tai tik keletas keiksmažodžių, kuriais žinutėse garsus krepšininkas esą kreipiasi į sutuoktinę ir sūnaus motiną. Oksana parodys ir žinutę, kurioje vyras reikalauja kraustytis iš jųdviejų namo. „Susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo. Nieko negausi. Gyvenkit, kur nori. Negausi pinigų. Atimsiu viską, auka“, – žinutės tekstą cituos Oksana.

Dramatiška gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. tik per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzin

Dzin portretas
na čia jų reikalai, kaip pasikloja taip ir miega. Kaip ir mes visi. Anksčiau ar vėliau. Dzin

Anonimas

Anonimas portretas
trauke is seimos sima nes gerai uzdirba.kazin ar ten meile buvo.simo sesuo nebendrauja su ja reiskia mate kad cia tik biznis.pati turejo meiluzi o puole sima surado jam meiluze.ka advokatas pasakoja tai baisu klausyt.daug dabar tokiu turto ieskotoju

Teta Laima

Teta Laima portretas
Kur gi tas Pikul fainumas? prisipumpavus visokio meslo jau dabar atrodo kaip apuokas (tikra pampuska), o kas is jos bus po keliu metu kai sudribs tie "kamsalai". Pasens pirma laiko bus suglebus sena bobse, arba visa gyvenima pumpuosis,taigi reikia labai turtingo vyro kad suspetu jai pinigelius i "papus" kist Nusivyle Jasaiciu, jis matyt nedaug uzdirba, taigi dabar reikia ieskoti turtingesnio BARAKUDA, sunum apeliuoja, kad atimtu dar likusi jo turta!!!!
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių