Quantcast

O. Pikul paviešino vyro „meilužės“ nuotrauką: o retušuoti nereikia?

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Oksana Pikul- Jasaitienė socialiniame tinkle "Facebook" užvirė tikrą audrą.

Garsi moteris jau kurį laiką kalba apie tai, kad jos vyras, krepšininkas Simas Jasaitis turi meilužę. O. Pikul įsitikinusi, kad su jos vyru romantiškus santykius palaiko vizažistė Arūnė Dabkė.

Antradienio vakarą O. Pikul pasidalijo gana intriguojančia moters, kurią įtaria esant vyro meiluže, nuotrauka. 

"Tai nereikia bliurinti nuotraukos, kurią siuntei mano vyrui ir kitiem vedusiems vyrams, Arūne? Panevėžys tave žino: kokį gyvenimo būdą vedi, kaip susitikinėji su vedusiais vyrais ir kaip tavo namuose lankosi vaikų teisių specialistai, nes vaikų neprižiūri, palieki vienus, kai gerti išleki su vyrais", – rašė O. Pikul-Jasaitienė. Ir paprašė paneviežėtės nesikišti į jos ir jos vyro santykius.

"Gėda mano vyrui, kad nesugeba užčiaupti savo paklodės!!! Būk geras, Jasaiti, gyvenk su savo gibonu ir palikit mane su sūnumi ramybėje!!!", – emocingai rašė O. Pikul ir patikino, kad krepšininko advokato elgesys jau peržengė ribas. Anot jos, jis neva ir meilužę išmokė duoti interviu ir meluoti. "Tai – šantažas", – rašė garsi moteris.

Internautams įsivėlus į diskusiją dėl nuotraukoje užfiksuotos moters išvaizdos, O. Pikul neliko skolinga: "Koks vyras, tokia ir meilužė."

Viešojoje erdvėje sklando kalbos, kad ir pati O. Pikul-Jasaitienė džiaugiasi romantiškais santykiais. Santykiai su verslininku Vaidu galėjo užsimegzti ir prieš porą metų.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Jasaičių šeimos santykiai viešumoje aptarinėjami nuo sausio 21-osios, kai O. Pikul-Jasaitienė į savo namus iškvietė policijos pareigūnus. Ji kaltino sutuoktinį sugriebus ją už rankos. S. Jasaitis kelias valandas praleido policijos komisariate. Jam buvo nustatytas 0,94 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zoro

Zoro portretas
Gėda skaityti komentarus,kai kuriuos net sunku suprasti,išmokite lietuvių kalbą,o tada būkite " proto bokštais".Net rašyti nemokate.

Anonimas

Anonimas portretas
Pati ne ka geresne isskyre seima ,o viskas grizo bumerangu,cha cha

Gereu

Gereu portretas
būt savo išilgines lūpas paviešinus... :-D
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių