Quantcast

Nesantuokinės P. Gražulio dukros mama apie verslą: geriausi pirkėjai – rusai

  • Teksto dydis:

Palangos verslininkai džiaugiasi – pagaliau po daugelio metų vasara yra karšta ir labai pelninga.

Naująjį sezoną jau pradėjusio LNK infošou KK2 žurnalistai, nuvykę į pajūrį, nutarė išsiaiškinti, kiek pinigų atostogoms negaili lietuviai ir užsieniečiai.

Vieniša Petro Gražulio dukros mama Birutė Palangoje turi nuosavą rūkytos žuvies kioską, kuriame ji pati ir prekiauja. Moteris laidoje pasakos, kad žuvies kainos Palangoje nėra didelės: „Kainos tikrai įkandamos. Skumbrė kainuoja 3 eurus, kalmarai 1–2 eurus“. Birutė teigia, kad patys geriausi pirkėjai – rusai, kurie negaili pinigų. Anot pašnekovės, už rūkytą ungurį rusai negaili ir 50 eurų.

Tačiau ne visi patenkinti poilsiu žymiausiame Lietuvos kurorte – daugelis skundžiasi didelėmis apgyvendinimo ir maisto kainomis. Kalbinti poilsiautojai sako, kad išsinuomoti būstą – sudėtinga, kadangi jie užsakyti visai vasarai į priekį.

„Paskutinį kartą Palangoje. Čia, žinokit, baisu. Kad ir maistas. Tik už 80 eurų gali normaliai pavalgyti. Geriau važiuoti į užsienį, negu čia pas žemaičius“, – šį antradienio vakarą laidoje KK2 19 val. 30 min. per LNK kalbės poilsiautojas Jonas.

Dar prasčiau jaučiasi pensininkai, kurie teigia, kad eiliniams Lietuvos senoliams vykti į Palangą negalima, nes jie neturi tiek pinigų.

„Galima trumpai ir drūtai pasakyti – tikrai neįmanoma. Maistas brangus, o man daugiau nieko nereikia. Mes valgyti kiekvieną dieną norim“, – kalbės poilsiautoja Sofija.

Visgi KK2 žurnalistas Ervinas, atlikęs kainų patikrą, nustatė, kad Palangoje kainos per paskutinius kelerius metus ženkliai nedidėjo: „Charčio sriuba – 3 eurai, šašlykas – 8 eurai. Jeigu piniginė plati,  galima paskanauti ir egzotiškesnių patiekalų, krokodilo kepsnys – 18 eurų“.

Pramogų kainos Palangoje taip pat liko panašios kaip pernai ir užpernai – nuotrauka su kakadu papūga Basanavičiaus gatvėje – 5 eurai.

O ypač Palanga džiaugiasi užsieniečiai – čia jiems gera. Anot jų, kainos Palangoje – europietiškos, todėl daugelis sau gali leisti 3–4 dienų poilsį, nes ilgesniam laikui neturi pinigų.

„Čia yra brangiau nesu Odesoje. Kijevo kotletas pas jus 5,5 euro, o pas mus – euras. Kambariai kainuoja pigiau pusantro karto“, – laidoje kalbės poilsiautoja Tatjana.

Kitas svečias iš Baltarusijos teigia, kad Palangoje lankosi ne pirmą kartą, o šiais metais su šeima planavęs vykti į  Jūrmalą, bet, anot vyro, ten kainos dar didesnės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
P.Gražulio dukros mama pamiršo paminėti dar vieną rusų pirkėjų privalumą.Jie sumokėję už paslaugas prostitutei,nei rublio nereikalauja grąžos.Patikrinta.

opa

opa portretas
O man mergina graži, tik truputi naivoka prasidėjusi su seniu. Gražulis savo melu ne tik tokiom pupytėm, bet ir seimūnams gali galvas apsukti, saugokitės :))))) o tai bus dar vaikučių- seimo narių :)

titulai

titulai portretas
Koks garbingas garsus titulas "nesantuokines P.Grazulio dukros MAMA". Tai dkura tures titula " nesantuokine P.Grazulio meiluzes dukra. Taip zuvu pardaveja gavo pelnyta garbinga titula
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių