Quantcast

O. Pikul paviešintų skandalingų žinučių S. Jasaitis nerašė?

  • Teksto dydis:

Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio šeimos skyrybų istorijoje aiškėja naujos detalės. Krepšininko S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius šį ketvirtadienio vakarą atskleis dar daugiau pikantiškų detalių.

Televizijos laidoje advokatas A. Bandžius parodys neva pačios Oksanos siųstas žinutes, kuriose moteris necenzūriniais žodžiais atsiliepia apie Simo draugus, pavyzdžiui, Cololo, ir jį patį.

Advokatas sako, kad Simas buvo nuolatos provokuojamas: „Gerai, kad Simas netrynė tų žinučių, todėl jas skaitydamas gali iš šono stebėti jų gyvenimą. Jeigu moteris deklaruoja, kad patirdavo psichologinį smurtą, tai poniai Oksanai reikėtų pasiimti žodyną ir perskaityti, kas tai yra psichologinis smurtas ir įvertinti, koks buvo jos elgesys“.

Šią savaitę pasirodė informacija, kad Simas Oksanai grasino ir liepė nešdintis iš namų. Anot Oksanos, Simas jai rašė: „Susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo. Nieko negausi. Gyvenkit, kur norit. Negausi pinigų. Atimsiu viską, auka“.

Simas tikrai nerašė tokios žinutės.

Simo Jasaičio advokatas pastebi, kad Simo ir Oksanos laiškai rašyti tuo pačiu stiliumi, padarytos tos pačios gramatinės klaidos.

„Jeigu atkreipsite dėmesį, pamatysite, kad žinutėse nėra nurodyta data. Nurodytas tik laikas. Simas tikrai nerašė tokios žinutės. Ir kartojasi ta pati klaida. Tai tiek neva Simo rašytose žinutėse, tiek Oksanos atsakymuose“, – laidoje KK2 kalbės A. Bandžius.

Advokatas taip pat pasakos, kad Simas niekur iš namų savo noru nebėgdavo – tai darydavo išvestas iš pusiausvyros. „Ji ir televizijos laidoje kalbėjo, kad vyras išeidavo ir negrįždavo, bet pamiršo paminėti, kad, kai ji jį išvarydavo, pakeisdavo spynas. Todėl jis važiuodavo pas mamą, pas sesę Aistę ir ten nakvodavo“.

Išskirtinį interviu su Simo Jasaičio advokatu žiūrėkite šį ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiek

Kiek portretas
čia šita dvakė skalbsis priš..iktus trūsikus viešai. Jei kvietei policiją dėl nieko,tai ko čia rūpiniesi juo. Nenori jo,dėk tašką ir nesimaustyk primyž..tų kelnių mūms po kelis kartus per dieną. Turi ten kažkokį ir smaukykitės pirmyn atgal. Suvok pagaliau,užimi vietą kitam įdomiam straipsniui. Na pav: kultūrai,teatrui,kinui,gamtai,jūrai ir kt. Nusibodo tos kumeliškos lūpos,pro kurias gyvūlėlis atlieka šalinimo procesą.

Anonimas

Anonimas portretas
Mums NEIDOMU supistu kurvu svaisciojimai. ,,Klaipeda,, reikalaujam tokio sudo apie visokias kurvas nerasineti.

tai

tai portretas
chochlandine intrigantiska barakuda.......
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių