Quantcast

NBA besidarbuojantis D. Songaila sulaukė nemielų žinių iš Lietuvos: tai nustebino

  • Teksto dydis:

San Antonijaus „Spurs“ krepšinio klube žaidėjų vystymo trenerio pareigas užimantį krepšininką Darių Songailą iš Lietuvos pasiekė itin nemielos žinios – galimai veiklą nutraukė jo kartu su partneriu prieš maždaug pusantrų metų atidarytas sporto baras „Hooters“. Iš pastarojo veiklos žinomas sportininkas pasitraukė iškart po to, kai išvyko darbuotis už Atlanto.

„Nustebau sulaukęs žurnalistų skambučių. Šį verslą parduoti nusprendėme, kai tik sužinojome apie mano karjeros pokyčius ir kontraktą NBA – tai buvo daugiau nei prieš metus. Paskutinius visus metus valdė mano buvęs partneris ir dabartinis savininkas Robertas Javtokas. Nežinau, kaip jiems sekėsi, ar jie bankrutavo, ar verslą pardavė, manęs niekas neinformavo, bet grįžęs vasarą tikrai pasidomėsiu“, – su šypsena žinutę iš San Antonijaus perdavė D. Songaila.

Anot jo, iš besiteiraujančiųjų apie „Hooters“ likimą jis suprato, kad iki šiol ne visi žino, kad jis su sporto baru nebeturi nieko bendro.

Abu buvę krepšininkai 2016-aisiais tapo UAB „Hooters Baltics“ steigėjai. Su NBA klubu sutartį D. Songaila pasirašė 2018 metų liepos mėnesį. Būtent dėl šios priežasties jis buvusiam kolegai Kauno „Žalgiryje“ R. Javtokui pardavė 100 proc. bendrovės „Hooters Baltics“ akcijų. Kaip rašoma pranešime spaudai, ši įmonė Vilniaus senamiestyje pagal franšizės sutartį valdė JAV įsteigto pasaulinio tinklo „Hooters“ restoraną.

„Ne paslaptis, kad Darius išvyko į Ameriką ir dėl to nebegalėjo dalyvauti restorano veikloje. Taip išėjo, kad akcininkų tapau aš“, – tuomet situaciją komentavo R. Javtokas.


Šiame straipsnyje: Darius SongailaHootersverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
aha galvoti vyrai,žino kur ivestuot pinigėlius, o žurnalistai šį kart apsižioplino, kaip gi nežinojot, kad Javtokas vienintelis akcininkas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių